Home » Libra » Werken bij Libra

Libra blijft in beweging!

Wat maakt Libra nou zo'n toffe werkplek? Komt het door de ruime vrijheid om jezelf te ontwikkelen? De sterke prikkeling op het gebied van innovatie? De uitdagende projecten waarop je je talenten kunt loslaten? De competitieve potjes tafeltennis? Praktische zaken als een telefoon, laptop en auto van de zaak? De goede sfeer? 

Oordeel zelf! Je bent welkom om gewoon eens langs te komen voor kennismaking en een kop koffie.

 

Onze vacatures

 (Voor starters / scholieren is een BBL traject mogelijk)

 

Mens, maatschappij en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Zo rijden we niet alleen met elektrische auto’s en ligt ons dak vol zonnepanelen, maar bieden we werknemers ook de mogelijkheid om flexibel te werken zodat je werk aansluit bij je levensfase. In het kader van jouw en onze ontwikkeling worden er persoonlijke opleidingsplannen, workshops en trainingen aangeboden. Onze platte structuur en inspirerende cultuur geeft iedereen ruimte om meningen te delen. 

 

Vragen over onze vacatures? Stuur Ruud een WhatsAppje! 

Heb je vragen of zie je het al helemaal zitten om bij Libra te werken? Laat mij, Ruud Pijnenburg, dit weten via een WhatsAppje op 06-15944870. Ik neem dan direct contact met je op, de formele zaken komen later wel. Vind je het fijner om te mailen? Dat mag natuurlijk ook: ruud@libra.nl 

Je sollicitatie zien we graag tegemoet op hetzelfde email-adres.