Nieuws

Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!

Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende voordelen:

 • 100% uptime en stabiliteit
  We verhuizen onze servers naar een omgeving die in de afgelopen 10 jaar geen onderbrekingen heeft gehad in de dienstverlening.
 • Hogere snelheid en beter schakelen
  Op deze nieuwe locatie hebben we de beschikking over veel meer internet-leveranciers. Dat betekent dat we voor onze klanten altijd een passende oplossing kunnen koppelen aan onze apparatuur in het datacenter.
 • Infrastructure as a Service
  Eén van de mogelijkheden van de aanvullende koppelingen is een directe netwerk-connectie tussen de klant-locatie en het datacenter. Hierdoor is next-level Infrastructure as a Service (zoals bijvoorbeeld VDI) een realistisch onderdeel van onze cloud-aanbieding.
 • Back-up as a Service
  Dit is een dienst die we al aanbieden, maar door de grote verschuiving naar deze dienstverleningsvorm is meer ruimte en internet connectiviteit nodig. De nieuwe locatie maakt het mogelijk om hierin nog ruim door te groeien.
 • Alle noodzakelijke ISO Certificeringen
  Welteverstaan; NEN7510 en ISO 27001. Behalve een bewezen track-record is er ook een uitstekende procedurele ondersteuning op de nieuwe locatie.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!

Heb je vragen over deze verhuizing? We beantwoorden ze graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende 5 voordelen:
Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Laat je de kaas niet van het brood hacken
De functionaliteit van je ICT heeft veel impact in en tot ver buiten je bedrijf. Deze week zagen we hoe een hack je kan raken tot op je bord. Wat leren we uit deze ransomware-aanval?
Waarom wij digitaal samenwerken
“Het nieuwe normaal.” Geeft deze uitspraak je rillingen? Of kriebels..? Hoe kun jij als werkgever rekening houden met de anderhalve-meter-maatschappij en hoe ziet dat eruit?
Vijf redenen waarom een back-up van de Cloud noodzakelijk is
De positie van de Cloud is veranderd en een back-up van je data in deze online opslag is noodzakelijk geworden! Nu we gewend zijn geraakt aan de wijze waarop we onze data beheren en optimaal van alle voordelen genieten, wordt wel eens vergeten om stil te staan bij eventuele calamiteiten.
Groen licht voor glasvezel!
Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?
Scroll naar top