Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Nieuws

Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!

Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt juist te maken met de volgende voordelen:

 • 100% uptime en stabiliteit
  We verhuizen onze servers naar een omgeving die in de afgelopen 10 jaar geen onderbrekingen heeft gehad in de dienstverlening.
 • Hogere snelheid en beter schakelen
  Op deze nieuwe locatie hebben we de beschikking over veel meer internet-leveranciers. Dat betekent dat we voor onze klanten altijd een passende oplossing kunnen koppelen aan onze apparatuur in het datacenter.
 • Infrastructure as a Service
  Eén van de mogelijkheden van de aanvullende koppelingen is een directe netwerk-connectie tussen de klant-locatie en het datacenter. Hierdoor is next-level Infrastructure as a Service (zoals bijvoorbeeld VDI) een realistisch onderdeel van onze cloud-aanbieding.
 • Back-up as a Service
  Dit is een dienst die we al aanbieden, maar door de grote verschuiving naar deze dienstverleningsvorm is meer ruimte en internet connectiviteit nodig. De nieuwe locatie maakt het mogelijk om hierin nog ruim door te groeien.
 • Alle noodzakelijke ISO Certificeringen
  Welteverstaan; NEN7510 en ISO 27001. Behalve een bewezen track-record is er ook een uitstekende procedurele ondersteuning op de nieuwe locatie.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!

Heb je vragen over deze verhuizing? We beantwoorden ze graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terugblik op een succesvol security evenement
Terugblik op een succesvol security evenement
Bewustzijn is een groot deel van cybersecurity, daarom vinden we het bij Libra belangrijk om onze klanten meer inzicht te geven in actuele cyberdreigingen.
<strong>Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag</strong> 
Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag 
Dataopslag is een belangrijk onderdeel van je ICT-infrastructuur. Het maakt niet uit hoe groot of klein de digitale voetafdruk van je organisatie nu is, op…
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Scroll naar boven