Libra ICT

Je betrouwbare ICT-kennispartner. Met helder advies en toekomstbestendige ICT-innovaties realiseren we systemen waar je op kan vertrouwen.

Wij geloven dat goede samenwerking voortkomt uit partnerschap. Als ICT-specialist staan we naast onze klanten en werken we samen aan een duurzame organisatie waarin het digitale potentieel optimaal wordt benut. We zoeken niet alleen naar de oplossing die vandaag bij je past, maar werken naar een infrastructuur die met je bedrijf meegroeit. Zo zorgen we dat ICT-systemen aansluiten bij de identiteit en ontwikkeling van je organisatie en staat de persoonlijke bedrijfsstrategie van de klant voorop.

Open communicatie en duidelijke uitleg voorziet je van een stabiele basis. Zo ben je altijd goed op de hoogte van het systeem waarmee je werkt en kun je comfortabel en zelfverzekerd aan de slag. Met grip op vandaag en oog op de toekomst kan jij als ondernemer je kracht inzetten op je passie!

Projecten

Vacatures

Vacature – commerciële meewerkstage
Vacature – commerciële meewerkstage
Leren wat het inhoudt om deel uit te maken van een marketing- en verkoopafdeling? Heb je affiniteit met ICT? Daar bovenop óók nog een leuke stagevergoeding?
Vacature – BBL traject voor studenten/starters
Vacature – BBL traject voor studenten/starters
Op zoek naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en je alle kneepjes van het ICT vak kunt leren? Dan zit je goed! Veel van onze collega's zijn hier gestart door middel van een BBL traject.
Vacature – systeembeheerder medior/senior
Vacature – systeembeheerder medior/senior
Flink aan de slag en de ruimte krijgen om jezelf optimaal te ontplooien. Onderdeel zijn van een hecht team waarin je je thuis voelt. Van elkaar leren en specialismen opbouwen. Oneindig toegang tot innovatie en inspiratie.
Vacature – open sollicitatie
Vacature – open sollicitatie
Geïnteresseerd in Libra, maar hebben wij op het moment geen vacatures geplaatst waar jij je in kan vinden? Geen probleem, we staan altijd open voor sollicitaties!
Scroll naar top