Libra ICT

Je betrouwbare ICT-kennispartner. Met helder advies en toekomstbestendige ICT-innovaties realiseren we systemen waar je op kan vertrouwen.

Wij geloven dat goede samenwerking voortkomt uit partnerschap. Als ICT-specialist staan we naast onze klanten en werken we samen aan een duurzame organisatie waarin het digitale potentieel optimaal wordt benut. We zoeken niet alleen naar de oplossing die vandaag bij je past, maar werken naar een infrastructuur die met je bedrijf meegroeit. Zo zorgen we dat ICT-systemen aansluiten bij de identiteit en ontwikkeling van je organisatie en staat de persoonlijke bedrijfsstrategie van de klant voorop.

Open communicatie en duidelijke uitleg voorziet je van een stabiele basis. Zo ben je altijd goed op de hoogte van het systeem waarmee je werkt en kun je comfortabel en zelfverzekerd aan de slag. Met grip op vandaag en oog op de toekomst kan jij als ondernemer je kracht inzetten op je passie!

Projecten

Vacatures

Financieel administratief medewerker
Financieel administratief medewerker
Beschik jij over een cijfermatig inzicht en ben je administratief sterk? Hebben boekhoudkundige programma’s geen geheimen voor je en ben je op korte termijn voor minimaal 24 uur beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vacature – Accountmanager
Vacature – Accountmanager
Ben je een commercieel talent binnen de ICT-wereld en toe aan de volgende stap in je carrière? Weet je hoe de ICT-omgeving in moderne MKB-bedrijven (diensten/ productie/ logistiek) eruit ziet en ben je daarnaast creatief- en oplossingsgericht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken ter uitbreiding van ons team!
Vacature – ICT Support medewerker
Vacature – ICT Support medewerker
Als ICT Support medewerker bij Libra ICT ben je het eerste aanspreekpunt over problemen en vragen die binnenkomen via de telefoon, mail of het ticketsysteem. Jij bent degene die onze klanten en partners vooruit helpt!
Vacature – ICT engineer
Vacature – ICT engineer
Wil jij hard aan de slag en de ruimte krijgen om jezelf optimaal te ontplooien? Wil je onderdeel zijn van een hecht team waarin je je thuis voelt en collegialiteit als vanzelfsprekend is? Wil je oneindig toegang tot innovatie en inspiratie?
Vacature – open sollicitatie
Vacature – open sollicitatie
Geïnteresseerd in Libra, maar hebben wij op het moment geen vacatures geplaatst waar jij je in kan vinden? Geen probleem, we staan altijd open voor sollicitaties!
Scroll naar boven