<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Projecten

Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo

Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico’s te vergroten.

Het event was een groot succes en de medewerkers van Bruns waren zeer betrokken en geïnteresseerd. We hebben verschillende scenario’s gesimuleerd waarbij hackers proberen toegang te krijgen tot het netwerk van een bedrijf. De deelnemers waren onder de indruk van de snelheid waarmee hackers toegang kunnen krijgen tot een netwerk en hoe gemakkelijk het soms kan zijn om misleid te worden of achterhaalde wachtwoorden te gebruiken.

Hackers en hun technieken

Eén van de hack-technieken die gedemonstreerd werd, was spear-phishing. Dit is een vorm van phishing waarbij de hacker een specifieke persoon of organisatie als doelwit heeft en de aanval heel precies daarop afstemt. De demonstratie liet zien hoe gemakkelijk je slachtoffer kan worden van een aanval als je niet op de hoogte bent van de trucs die hackers gebruiken.

Hack-demo libra ICT

Leren door te ervaren

Tijdens de Hack-demo hebben we laten zien hoe medewerkers zich tegen externe dreigingen kunnen wapenen en dat het nemen van adequate beveiligingsmaatregelen écht helpt. Deelnemers hebben geleerd hoe belangrijk het is om regelmatig wachtwoorden te wijzigen en om beveiligingsmaatregelen, zoals twee-factorauthenticatie, te gebruiken.

Ook een Hack-demo voor jouw organisatie?

Al met al was het event een geweldige manier om de medewerkers van het bedrijf bewuster te maken van de cyber risico’s waarmee ze te maken kunnen hebben. Als jij ook geïnteresseerd bent in het organiseren van een Hack-demo voor jouw medewerkers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij staan graag voor je klaar om je te helpen de bewustwording van jouw medewerkers over cyber risico’s te vergroten en om hen te laten zien hoe ze zich hiertegen kunnen wapenen.

geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group.
Inspiratie project Tilbox
Inspiratie project Tilbox
Libra ICT zorgt ervoor dat de IT-oplossingen van Tilbox probleemloos blijven werken. Inclusief het beheer van netwerken, apparatuur, softwarecompatibiliteit en gebruikerseisen. Onze experts waarborgen de stabiliteit en efficiëntie van de IT-systemen van Tilbox, evenals de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen.
Inspiratie project Ventilair
Inspiratie project Ventilair
Ventilair, gevestigd in Eersel, is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige ventilatieoplossingen. Met een diepgaand begrip van luchtkwaliteit en klimaatbeheersing, biedt Ventilair een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Inspirerende klanten: Hendor
Inspirerende klanten: Hendor
Hendor uit Bladel, richt zich op de ontwikkeling en productie van industriële vloeistofbehandelingssystemen. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de behandeling en circulatie van vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen. Het doel van Hendor is om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor de behandeling van vloeistoffen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Hendor heeft een team van experts in huis die klanten kunnen adviseren bij het selecteren en implementeren van de juiste systemen voor hun specifieke behoeften.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Scroll naar boven