Fusie update! Vol vuur aan de slag
Nieuws

Fusie update! Vol vuur aan de slag

Het is tijd voor een update! 

Sinds januari zijn we vol vuur aan de slag met het integreren en koppelen van de structuren van Libra en Imagine ICT.  

De eerste stap werd gezet met de verhuizing van het Imagine-team naar het Libra pand aan de Postelweg in Bladel. Een herschikking van de werkplekken in de ruimtes was hierdoor wel nodig! De bureaus en stoelen worden hier en daar nog wat rondgeschoven, maar langzaamaan strijkt iedereen neer op een prettige werkplek. Ook de Imagine planten hebben een nieuw stekkie in het zonnetje bij Libra gevonden!  

De verweving van kennis en expertise zorgt voor vruchtbare samenwerkingen. Teams en fabrikanten informeren elkaar over productlijnen tijdens ‘pizzasessies’ en men weet de juiste persoon te vinden voor overleg en input over specifieke situaties. Ook kruisbestuiving tussen de teams, door middel van het koppelen van twee medewerkers per klant, werpt zijn vruchten af! Er ontstaat meer rust in de planning en niet onbelangrijk… tijd voor vrijdagmiddagborrels met een gezonde competitie tafeltennis!

De goederenstroom vloeit ondertussen volledig via de kanalen van Libra ICT. Dit verhoogt efficiëntie en verlaagt kosten.

Door een groeiende groep werknemers nam ook onze behoefte aan parkeerplaatsen toe. Maar bijdragen aan de verstening van waardevolle groene oppervlakken? Liever niet! Duurzame groene grastegels voorzien ons nu van extra parkeerruimte en we hebben er meteen maar een extra laadpaal bij geplaatst voor ons steeds meer elektrische wagenpark. Vijf elektrische auto’s en één hybride as we speak! In combinatie met het veld zonnepanelen op ons dak houden we het verkeer naar onze klanten zo groen en milieuvriendelijk mogelijk.

Wat zijn de volgende stappen voor onze toekomst?  

Allereerst staat op de planning om telefonie, mailverkeer en websites samen te laten smelten. Dit gevolgd door een integratie van de supportafdelingen en een selectie van een vers ERP pakket voor het nieuwe geheel. Als laatste, de puntjes op de i, overige processen verder met elkaar fuseren.

Klanten en partners van Imagine ICT kunnen binnenkort een uitnodiging verwachten om kennis te komen maken met de nieuwe locatie tijdens een speciaal evenement! 

geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Fusie update! Vol vuur aan de slag
Fusie update! Vol vuur aan de slag
Sinds januari zijn we aan de slag met het integreren en koppelen van de structuren van Libra en Imagine ICT. De eerste stappen zijn gezet!
Scroll naar boven