Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Nieuws

Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties

Nog maar één week. Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. De verandering houdt in dat er verschillende contracttermijnen komen en dat hier ook verschillende prijzen aan gekoppeld zijn. Voor een deel van de 365 producten betekent dit dat er een prijsverhoging komt. Voor de eerste keer in tien jaar.

Ondertussen hebben wij contact opgenomen met al onze klanten die werken met producten van Microsoft. We raden je aan om vóór 25 februari een nieuwe afspraak met Microsoft vast te leggen. De huidige prijzen liggen dan voor een jaar vast. Na deze periode wordt het contract jaarlijks verlengd op basis van de dan geldende prijzen. Vergeet niet om actie te ondernemen!

Overstappen op Microsoft 365?

Ben je (nog geen) klant bij Libra en/of wil je overstappen naar Microsoft 365, Office of aanverwante producten? Dan is nu het moment. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!

Advies op maat

Advies nodig? We helpen je graag verder met de beste keuze voor jouw organisatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Een SOC tegen cybercriminaliteit: snel, sneller, snelst
Een SOC tegen cybercriminaliteit: snel, sneller, snelst
In de strijd tegen cybercriminaliteit wordt veel vooruitgang geboekt. Toch is er geen tijd om eens lekker achterover te gaan leunen. In de meeste gevallen blijkt menselijk handelen de grootste oorzaak van lekken binnen de ICT-infrastructuur. Een SOC geeft je een voorsprong in de tijdsdruk die vaak meespeelt wanneer hackers een ingang krijgen. Hoe meer tijd hackers hebben, hoe meer schade zij kunnen veroorzaken binnen je netwerk. Snel handelen is key.
Scroll naar boven