Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Nieuws

Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties

Nog maar één week. Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. De verandering houdt in dat er verschillende contracttermijnen komen en dat hier ook verschillende prijzen aan gekoppeld zijn. Voor een deel van de 365 producten betekent dit dat er een prijsverhoging komt. Voor de eerste keer in tien jaar.

Ondertussen hebben wij contact opgenomen met al onze klanten die werken met producten van Microsoft. We raden je aan om vóór 25 februari een nieuwe afspraak met Microsoft vast te leggen. De huidige prijzen liggen dan voor een jaar vast. Na deze periode wordt het contract jaarlijks verlengd op basis van de dan geldende prijzen. Vergeet niet om actie te ondernemen!

Overstappen op Microsoft 365?

Ben je (nog geen) klant bij Libra en/of wil je overstappen naar Microsoft 365, Office of aanverwante producten? Dan is nu het moment. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!

Advies op maat

Advies nodig? We helpen je graag verder met de beste keuze voor jouw organisatie.

geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inspiratie project Tilbox
Inspiratie project Tilbox
Libra ICT zorgt ervoor dat de IT-oplossingen van Tilbox probleemloos blijven werken. Inclusief het beheer van netwerken, apparatuur, softwarecompatibiliteit en gebruikerseisen. Onze experts waarborgen de stabiliteit en efficiëntie van de IT-systemen van Tilbox, evenals de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Passwordless inloggen: een veilig en eenvoudig alternatief
Passwordless inloggen: een veilig en eenvoudig alternatief
Iedereen kent het wel, je bent je wachtwoord vergeten en moet even snel een nieuw wachtwoord instellen om weer toegang te krijgen tot je account. Het mag niet, maar soms kiest men dan voor een wachtwoord dat makkelijk te raden is en dat kan gevaarlijk zijn.
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
Scroll naar boven