Vertrouwen, persoonlijk contact en betrokkenheid
Projecten

Vertrouwen, persoonlijk contact en betrokkenheid

Het helpen van bedrijven en hun mensen zit in ons DNA. We krijgen er energie van als we onze klanten met raad en daad kunnen bijstaan op weg naar automatisering van bedrijfsprocessen en communicatie. Een samenwerking met ons staat garant voor vast, persoonlijk contact en een gezonde werkrelatie voor de lange termijn.

Wat we ook doen, we doen het continu met onze kernwaarden in het achterhoofd. Waar wij voor staan:

  • We streven altijd naar een nóg betere service. We zetten net die stap meer en zijn persoonlijk betrokken.
  • Oplossingsgericht denken. We zorgen voor antwoorden en oplossingen, zelfs als de klant of een collega een eventueel probleem nog niet heeft ondervonden.
  • We bieden kwaliteit, zowel in productoplossingen als in eigen diensten. 
  • Efficiëntie: we gaan altijd op zoek naar manieren om te verbeteren.
  • We investeren in de toekomst, zijn betrouwbaar en oprecht. Geven én nemen, daar gaat het om in een plezierige samenwerking!

ATD Machinery

Ook bij ATD Machinery beviel de samenwerking van beide kanten goed. Hier verzorgden wij de migratie van de cloud naar een eigen netwerk. Hier was behoefte aan omdat ATD een eigen werkwijze had die afweek van de overige bedrijven in de groep. Gedurende een traject van zo’n zes maanden heeft Libra het netwerk van ATD onvlochten uit de cloud en een zelfstandig netwerk gecreëerd. Hierin zijn alle diensten en softwarepakketten opgezet en de data van bijvoorbeeld mail en het ERP-pakket zijn verplaatst van de cloud naar de lokale omgeving. Roel Verschuren van ATD:

“Niet alleen tijdens de migratie zelf werden we ontzorgd, maar ook de begeleiding tijdens de voorbereiding werd feilloos uitgevoerd door Libra. De logistieke stroom is voor ons zo belangrijk: bij een kleine kink in de kabel liggen we al stil. Stabiliteit en continuïteit zijn voor ons daarom essentieel – en dat kon Libra ons bieden. Problemen werden binnen no time opgelost, er werd goed gereageerd op vragen en wanneer we extra ondersteuning nodig hadden was die direct beschikbaar. Fijn om alles zo aan een externe partij te kunnen toevertrouwen!”

Migratie bij ATD Machinery van de cloud naar een eigen netwerk.

Benieuwd wat Libra voor jouw bedrijf kan betekenen?

geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vertrouwen, persoonlijk contact en betrokkenheid
Vertrouwen, persoonlijk contact en betrokkenheid
We krijgen er energie van als we onze klanten met raad en daad kunnen bijstaan op weg naar automatisering van bedrijfsprocessen en communicatie. Lees meer over onze samenwerking met ATD Machinery!
Scroll naar boven