Werkplekken

 • Als ZZP organisatie ben je selfsupporting en ligt de focus bij het uitoefenen van je vak. Je staat dicht bij je klant en ICT-ondersteuning is simpel en effectief.

  Cloud
  Je software bestaat uit een combinatie van doeltreffende diensten en tools die je het makkelijk maken om dicht bij je vak te blijven en noodzakelijke taken in je bedrijf uit te voeren. Het is een customisable geheel.
  Hardware
  Een goede start maak je met kwalitatief advies over jouw optimale setup. Al je producten zijn geïnstalleerd en ready to go.
  Beheer
  Ons ICT-beheer is dynamisch en je kan altijd snel terecht met je vragen. Even een belletje en je kunt weer vooruit!
 • Je organisatie is groeiend en dynamisch. Ondersteunende specialismen ga je steeds meer uitbesteden en de focus ligt op het ontwikkelen van een intern proces. Keuzes worden vaak gebaseerd op een steeds meer gespecialiseerd eigen werkveld.

  Opleidingen
  Nieuwe collega's krijg je snel up to speed door middel van gerichte trainingen. Kennissessies en cursussen houden de basis van je bedrijf sterk en geven je bewustzijn rondom het gebruik van je ICT systemen.
  Cloud
  In een groeiend bedrijf is het gebruik van Cloud-diensten erg praktisch. Door hoge schaalbaarheid groeit het systeem gemakkelijk mee en kan je blijven uitbreiden in functies.
  Hardware
  Functionele vaste set-up's bieden een stevige fundering en handige tools optimaliseren de dagelijkse werkzaamheden. Ook een server in huis kan een goede stap zijn tot onafhankelijkheid.
 • Een organisatie met een duidelijk bepaalde koers. Er vinden veel samenwerkingsverbanden plaats, zowel intern als extern. Een organisatie van dit formaat heeft te maken met regelmatig op- en afschalen van afdelingen en structuren.

  Cloud
  Het werken met Cloud-diensten houdt je bedrijf schaalbaar en flexibel.
  Beheer
  Libra biedt je inzicht in de toekomst, duidelijke voorspellingen en een strategisch ICT-plan gepaard met helder advies. Je ICT-infrastructuur sluit naadloos aan op de strategie van je bedrijf. Goed beheer en directe ondersteuning door onze experts bieden zekerheid en vertrouwen in ons als ICT partner!
  Hardware
  Praktische devices voor iedere werknemer en aanvullende apparatuur ter ondersteuning van de kantooromgeving zijn onmisbaar. Voor een onafhankelijke positie en het voordeel van schaalbaarheid werk je het beste met eigen servers.
 • Een omvangrijk gedecentraliseerd bedrijf, waarschijnlijk bestaande uit meerdere afdelingen dan wel vestigingen. Besluitvorming komt voort uit het hoofdkantoor en mogelijk bevat de organisatie een eigen ICT afdeling.

  Beheer
  Belangrijk is dat alle takken binnen het bedrijf gezamenlijk ondersteund worden door een betrouwbare en allesomvattende ICT faciliteerder. Continuïteit, voorspelbaarheid, schaalbaarheid en stabiliteit spelen hierin de hoofdrol. Denk ook aan advies en strikte monitoring in de rol van CISO.
  Connectiviteit
  Het bundelen van diverse benodigde providers bevordert veelzijdigheid en verschaft een situatie met een fail-over en een back-up.
  Security
  Binnen het onderwerp van digitale beveiliging heeft je organisatie te maken met een groot bereik binnen de rechten en regels van het omgaan met (persoons)gegevens. Libra houdt het overzicht en biedt je bedrijf grip in de materie.
Scroll naar boven