Werkomgeving

 • Een vaste werkplek op kantoor waarbij ergonomie en comfort erg belangrijk zijn. Dit is de thuisbasis die je creatief en fysiek stimuleert. Productieve dagen liggen in het verschiet!

  Hardware
  Een persoonlijke setup voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Verstelbare apparatuur met zit/sta mogelijkheden voor een comfortabele werkdag. Daarnaast een mobiel device passend bij jouw gebruik en een vaste telefoon met alle functies onder de sneltoetsen en praktische accessoires.
  Connectiviteit
  Een sterk en betrouwbaar netwerk met bijpassend serversysteem vormt een stevige basis om je verbonden te houden met je collega's en de rest van de wereld.
  Cloud
  De Cloud is onmisbaar binnen samenwerkingsverbanden en wanneer je werkt met veel data. Informatie uitwisselen en overzicht behouden is essentieel.
 • Flexwerken, een nieuwe werkstijl met flexibiliteit in tijd, plaats en duur van werken. De ‘thuisbasis’ van deze werkplek acclimatiseert zich naar de tijdelijke gebruiker. Een flexplek is een universele situatie waarin verschillende typen taken kunnen worden uitgevoerd.

  Hardware
  Clean desk en ergonomisch, geschikt voor meerdere gebruikers. In hoogte verstelbare monitoren en een dockingstation met koppelmogelijkheden voor diverse laptops, telefoons, tablets en ICT-accessoires.
  Cloud
  Via een online werkomgeving in de Cloud kan je digitaal samenwerken met collega's en mobiel blijven. Even inloggen en je kan direct bij je Office-apps (Software as a Service), bestanden en contacten!
  Security
  Een flexplek vergt extra aandacht op het gebied van computerbeveiliging. Meerdere gebruikers in een ruimte zorgt voor risico’s.
 • Een werkplek met een sterk representatieve functie. Een verzorgde uitstraling met waardige ICT-oplossingen. Privacy, comfort, gebruiksgemak en minimalisme voorop. Daarnaast ruimte voor een bespreking.

  Hardware
  Praktische setup waarmee je hoofdapparatuur moeiteloos connectie maakt. Producten die de nodige privacy bieden voor individueel werk, maar ook inzetbaar zijn als vergader- of presentatieapparatuur.
  Software
  Als directielid zit je bovenop alle bedrijfsprocessen. Kwalitatieve software ter ondersteuning van samenwerkingsverbanden, presentatietools en een passend ERP-pakket zijn essentieel.
  Security
  Goede beveiliging tegen dreigingen en van buiten én binnen je bedrijf zijn cruciaal.
 • Een high performance werkplek waarin efficiëntie, snelheid en kracht de hoofdrol spelen. Lang en geconcentreerd werken met de ict-tools die je hersenarbeid naar een visueel product helpen te vertalen.

  Hardware
  Een krachtig workstation met geschikte grafische kaart en ruime data-opslag. Schermen met hoge resolutie en refresh rate. Daarnaast alle tekentools die je mogelijkheden bieden buiten de bekende muisklikken.
  Cloud
  Naast royale lokale opslagruimte is een goede back-upvoorziening essentieel. Ook is de Cloud een praktisch instrument tijdens een samenwerking voor het uitwisselen van data in projecten.
  Software
  De bekende CAD- en/of designprogramma’s zijn onmisbaar in deze setup. Een ERP-systeem houdt het managen van opdrachten overzichtelijk.
 • In deze context wordt gecommuniceerd. Het is een werkplek van interactie en het delen van inspiratie. Tijdens een interne brainstormsessie, ontvangst van klanten of een digitale meeting kan deze ruimte verbinding creëren.

  Hardware
  Een groot scherm waarop iedereen aan tafel een presentatie kan volgen en speakers die de belevenis van de boodschap versterken. De centrale microfoon en camera vormen een praktische basis voor meetings op afstand.
  Software
  Praktische programma's die digitaal vergaderen ondersteunen en waarmee data in samenwerkingsverbanden eenvoudig kunnen worden gedeeld en bewerkt.
  Beheer
  Werken met een Cloud maakt het mogelijk om ook buiten je eigen vaste werkplek bij je bestanden te kunnen en je werk te presenteren aan collega's.
 • Een werkplek die met je meebeweegt. Flexibel inzetbaar en op elk moment en elke locatie functioneel. Goed uitgerust op weg met robuust materiaal en systeembeheer op afstand.

  Security
  Veilig connectie maken met verschillende netwerken buiten je eigen organisatie doe je met een VPN-verbinding en 2FA-verificatie. Een EDR-beveiliging beschermt je verder tegen externe risico's.
  Connectiviteit
  Met een SIM-kaart ben je zonder bruikbaar wifi-netwerk in je omgeving toch self-supporting.
  Hardware
  Essentieel is een draagbaar systeem dat tegen een stootje kan en een lange accuduur waarmee je de dag doorkomt.
 • Representatief gasten en klanten ontvangen met een gebruiksvriendelijk systeem dat intuïtieve interactie stimuleert. Multifunctionele devices die weinig ruimte innemen en het werkblad vrijhouden voor andere werkzaamheden.

  Connectiviteit
  Een betrouwbaar netwerk zodat het opvragen van informatie in het systeem snel kan plaatsvinden. Denk aan geldtransacties of prijzen opzoeken in het systeem. Vlotte interactie is key.
  Beheer
  Houdt je apparatuur en software up-to-date. Zo waarborgen we een goede beveiliging en efficiënt gebruik van je tijd.
  Hardware
  Stille apparatuur met een nette uitstraling. Het dubbel scherm biedt privacy en maakt het gemakkelijk om de juiste informatie te delen. Daarnaast een handzaam pinapparaat waarmee betalingen soepel en veilig verlopen.
 • Een werkplek speciaal opgezet ter ondersteuning van digitale meetings. Altijd verzorgd en representatief communiceren op afstand! Teams, Zoom, ‘Het Nieuwe Werken.’

  Hardware
  Een bewegelijke camera met zoomfunctie, een centrale microfoon en een centrale speaker ondersteunen jouw digitale boodschap. Via een groot scherm mis je geen enkel communicatief signaal van je gesprekspartner(s).
  Software
  Videocommunicatie-software is er in veel varianten. Implementeer een optie die bij jouw organisatie past.
  Connectiviteit
  VoIP telefonie, oftewel bellen via het internet, is onmisbaar op een werkplek als deze.
Scroll naar boven