Groen licht voor glasvezel!
Nieuws

Groen licht voor glasvezel!

Het is zo ver!

Het is je vast niet ontgaan dat er op dit moment in jouw omgeving allerlei ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van glasvezelverbindingen. Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding.

Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?

In deze mailing leggen we uit wat de voordelen zijn van een aansluiting op het glasvezeltraject. Hieruit kun je zelf ├│f in gesprek met een van onze experts beoordelen of en hoe jouw bedrijf baat heeft bij een aansluiting! Het glasvezelnetwerk voorziet een internetverbinding dat betrouwbaarder en vele malen sneller is dan regulier internet zoals men het kent. Glasvezel transporteert data door middel van licht, waardoor je verbinding dus ook letterlijk werkt met de snelheid van het licht.

Waarvoor zou je al die snelheid kunnen inzetten?

Dat is vooral afhankelijk van het type werkzaamheden, het aantal gebruikers en apparaten en het aantal locaties in je organisatie. Veel data in de Cloud? Zware bestanden van groot formaat? Meerdere locaties of vestigingen met toegang tot hetzelfde systeem/netwerk? Regelmatig digitale meetings via communicatieplatforms zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams? Dan is snel toegang en korte upload- en downloadtijd erg gewenst. Een dergelijk zware belasting vergt veel van de huidige internetkabel en dit kan resulteren in een trage en onbetrouwbare verbinding. Glasvezel daarentegen, kan deze grote capaciteit beter aan en biedt in dat geval meer stabiliteit en betrouwbaarheid.

Libra ICT kan faciliteren in een glasvezelabonnement dat aansluit bij de noodzakelijke behoeften en wensen van jouw bedrijf. Denk aan internetverbindingen, telefonie, digitale beveiliging en zorg op afstand.

Benieuwd naar overstappen op glasvezel?

Neem contact op via info@libra.nl of bel naar 0497-360036 voor meer informatie!

geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Inspirerende klanten: Bruns
Inspirerende klanten: Bruns
Libra ICT levert bij Bruns verschillende ICT-diensten om hun werkprocessen effici├źnter, makkelijker en veiliger te maken. Zo werkt Bruns met verschillende slimme toepassingen op SharePoint, waardoor medewerkers en klanten vanaf elke locatie veilig kunnen samenwerken in een gedeelde omgeving.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende 5 voordelen:
Groen licht voor glasvezel!
Groen licht voor glasvezel!
Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?
Scroll naar boven