Groen licht voor glasvezel!
Nieuws

Groen licht voor glasvezel!

Het is zo ver!

Het is je vast niet ontgaan dat er op dit moment in jouw omgeving allerlei ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van glasvezelverbindingen. Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding.

Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?

In deze mailing leggen we uit wat de voordelen zijn van een aansluiting op het glasvezeltraject. Hieruit kun je zelf óf in gesprek met een van onze experts beoordelen of en hoe jouw bedrijf baat heeft bij een aansluiting! Het glasvezelnetwerk voorziet een internetverbinding dat betrouwbaarder en vele malen sneller is dan regulier internet zoals men het kent. Glasvezel transporteert data door middel van licht, waardoor je verbinding dus ook letterlijk werkt met de snelheid van het licht.

Waarvoor zou je al die snelheid kunnen inzetten?

Dat is vooral afhankelijk van het type werkzaamheden, het aantal gebruikers en apparaten en het aantal locaties in je organisatie. Veel data in de Cloud? Zware bestanden van groot formaat? Meerdere locaties of vestigingen met toegang tot hetzelfde systeem/netwerk? Regelmatig digitale meetings via communicatieplatforms zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams? Dan is snel toegang en korte upload- en downloadtijd erg gewenst. Een dergelijk zware belasting vergt veel van de huidige internetkabel en dit kan resulteren in een trage en onbetrouwbare verbinding. Glasvezel daarentegen, kan deze grote capaciteit beter aan en biedt in dat geval meer stabiliteit en betrouwbaarheid.

Libra ICT kan faciliteren in een glasvezelabonnement dat aansluit bij de noodzakelijke behoeften en wensen van jouw bedrijf. Denk aan internetverbindingen, telefonie, digitale beveiliging en zorg op afstand.

Benieuwd naar overstappen op glasvezel?

Neem contact op via info@libra.nl of bel naar 0497-360036 voor meer informatie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende 5 voordelen:
Groen licht voor glasvezel!
Groen licht voor glasvezel!
Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?
7 essentiële ICT-zaken die vast niet allemaal op jouw netvlies staan
7 essentiële ICT-zaken die vast niet allemaal op jouw netvlies staan
Sommige dingen zijn zó vanzelfsprekend, dat ze langzaam van de radar verdwijnen. Zaken die niet dringend dagelijks jouw aandacht behoeven, dreigen daarom gedateerd te raken – met de nodige risico’s van dien. Daarom in deze blog: 7 ICT-zaken die waarschijnlijk lang niet allemaal op je netvlies stonden!
Hoe veilig is WiFi gebruik in het buitenland?
Hoe veilig is WiFi gebruik in het buitenland?
Het is makkelijker dan ooit en er wordt daarom ook steeds achtelozer mee omgegaan: werken op vakantie en WiFi-gebruik in het buitenland. Even inloggen in een koffiezaak of gegevens invullen om op het netwerk van je hotel te komen is in een handomdraai gebeurd, maar is dat wel veilig?
Goed datamanagement: cruciaal voor de onderneming van nu
Goed datamanagement: cruciaal voor de onderneming van nu
Data inzetten als concurrentievoordeel: je kunt er als bedrijf echt niet meer omheen. Maar wát je inzet, moet wel kloppen, compleet zijn en op betrouwbaarheid zijn gecontroleerd. Je wilt immers geen beslissingen nemen op basis van verkeerde gegevens. Je datamanagement moet dus continu op orde zijn, maar hoe doe je dat?
Scroll naar boven