Software

Software is het geheel van computerprogramma’s waarmee je de taken en handelingen op je device kunt uitvoeren. Elk digitaal apparaat waarmee je werkt, bevat software waardoor het werkzaam kan zijn in zijn functie. Software is het tegenovergestelde van hardware en omvat al het ‘niet fysieke’ in je digitale omgeving. Software heeft aanvullend data-opslag nodig. 

We kunnen niet zonder software. Het is de aandrijving van al onze werkzaamheden op de pc, laptop en mobiel apparaat, maar ook de digitale beveiliging, dataopslag en procesorganisatie (ERP) van je gehele bedrijf.  

Advies op maat

Bij Libra willen we altijd waarborgen dat onze klanten werken met een softwaresysteem dat past bij hun bedrijf en werkzaamheden. Advies is onder andere gebaseerd op het formaat van je bedrijf, passende investeringen, het aantal werknemers op een vaste locatie en het aantal werknemers met een flexibele werkplek.

Natuurlijk voorziet Libra toegang tot de benodigde software en licenties. 

libra ict support

Duurzame ondersteuning en support

Alle systemen blijven draaien en continuïteit is verzekerd. Deskundige, consistente support bieden zekerheid en veiligheid zodat je compleet ontzorgd bent op ICT gebied. Jouw organisatie zich kan focussen op het eigen werkveld!

Begeleiding in gebruik

We bieden introducties en trainingen op verschillende niveaus. Om een zelfverzekerde werkhouding met nieuwe materie te stimuleren. Om verdieping te geven in de mogelijkheden die je software voorziet. Om de puntjes op de i te zetten met specialistische steun in complexe techniek.  

Software partners: Microsoft, Adobe, Autodesk, Unit4.

Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Veilig, snel en overal werken met VDI
Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Waarom wij digitaal samenwerken
Waarom wij digitaal samenwerken
“Het nieuwe normaal.” Geeft deze uitspraak je rillingen? Of kriebels..? Hoe kun jij als werkgever rekening houden met de anderhalve-meter-maatschappij en hoe ziet dat eruit?
Scroll naar boven