Software

Software is het geheel van computerprogramma’s waarmee je de taken en handelingen op je device kunt uitvoeren. Elk digitaal apparaat waarmee je werkt, bevat software waardoor het werkzaam kan zijn in zijn functie. Software is het tegenovergestelde van hardware en omvat al het ‘niet fysieke’ in je digitale omgeving. Software heeft aanvullend data-opslag nodig. 

We kunnen niet zonder software. Het is de aandrijving van al onze werkzaamheden op de pc, laptop en mobiel apparaat, maar ook de digitale beveiliging, dataopslag en procesorganisatie (ERP) van je gehele bedrijf.  

Advies op maat

Bij Libra willen we altijd waarborgen dat onze klanten werken met een softwaresysteem dat past bij hun bedrijf en werkzaamheden. Advies is onder andere gebaseerd op het formaat van je bedrijf, passende investeringen, het aantal werknemers op een vaste locatie en het aantal werknemers met een flexibele werkplek.

Natuurlijk voorziet Libra toegang tot de benodigde software en licenties. 

libra ict support

Duurzame ondersteuning en support

Alle systemen blijven draaien en continuïteit is verzekerd. Deskundige, consistente support bieden zekerheid en veiligheid zodat je compleet ontzorgd bent op ICT gebied. Jouw organisatie zich kan focussen op het eigen werkveld!

Begeleiding in gebruik

We bieden introducties en trainingen op verschillende niveaus. Om een zelfverzekerde werkhouding met nieuwe materie te stimuleren. Om verdieping te geven in de mogelijkheden die je software voorziet. Om de puntjes op de i te zetten met specialistische steun in complexe techniek.  

Software partners: Microsoft, Adobe, Autodesk, Unit4.

Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Waarom wij digitaal samenwerken
“Het nieuwe normaal.” Geeft deze uitspraak je rillingen? Of kriebels..? Hoe kun jij als werkgever rekening houden met de anderhalve-meter-maatschappij en hoe ziet dat eruit?
Teams Tips: professioneel online vergaderen
De afgelopen periode zijn we er bijna allemaal met twee voeten tegelijk ingesprongen. Het Online Vergaderen. We helpen je een handje door de belangrijkste tips en tricks met je te delen. Zo kan jij zelfverzekerd en up-to-date aan de slag en wordt het thuiswerken een beetje makkelijker!
Zo herken en voorkom je CEO-fraude
CEO-fraude gebeurt al een aantal jaar, maar opvallend genoeg is het aantal meldingen in de afgelopen maanden ineens sterk toegenomen. Voor ons een reden om deze vorm van oplichting eens onder de loep te nemen. Hoe herken je CEO-fraude en wat kun je nog doen als je erin bent getuind?
7 essentiële ICT-zaken die vast niet allemaal op jouw netvlies staan
Sommige dingen zijn zó vanzelfsprekend, dat ze langzaam van de radar verdwijnen. Zaken die niet dringend dagelijks jouw aandacht behoeven, dreigen daarom gedateerd te raken – met de nodige risico’s van dien. Daarom in deze blog: 7 ICT-zaken die waarschijnlijk lang niet allemaal op je netvlies stonden!
Hoe veilig is WiFi gebruik in het buitenland?
Het is makkelijker dan ooit en er wordt daarom ook steeds achtelozer mee omgegaan: werken op vakantie en WiFi-gebruik in het buitenland. Even inloggen in een koffiezaak of gegevens invullen om op het netwerk van je hotel te komen is in een handomdraai gebeurd, maar is dat wel veilig?
Scroll naar top