Software

Software is het geheel van computerprogramma’s waarmee je de taken en handelingen op je device kunt uitvoeren. Elk digitaal apparaat waarmee je werkt, bevat software waardoor het werkzaam kan zijn in zijn functie. Software is het tegenovergestelde van hardware en omvat al het ‘niet fysieke’ in je digitale omgeving. Software heeft aanvullend data-opslag nodig. 

We kunnen niet zonder software. Het is de aandrijving van al onze werkzaamheden op de pc, laptop en mobiel apparaat, maar ook de digitale beveiliging, dataopslag en procesorganisatie (ERP) van je gehele bedrijf.  

Advies op maat

Bij Libra willen we altijd waarborgen dat onze klanten werken met een softwaresysteem dat past bij hun bedrijf en werkzaamheden. Advies is onder andere gebaseerd op het formaat van je bedrijf, passende investeringen, het aantal werknemers op een vaste locatie en het aantal werknemers met een flexibele werkplek.

Natuurlijk voorziet Libra toegang tot de benodigde software en licenties. 

libra ict support

Duurzame ondersteuning en support

Alle systemen blijven draaien en continuïteit is verzekerd. Deskundige, consistente support bieden zekerheid en veiligheid zodat je compleet ontzorgd bent op ICT gebied. Jouw organisatie zich kan focussen op het eigen werkveld!

Begeleiding in gebruik

We bieden introducties en trainingen op verschillende niveaus. Om een zelfverzekerde werkhouding met nieuwe materie te stimuleren. Om verdieping te geven in de mogelijkheden die je software voorziet. Om de puntjes op de i te zetten met specialistische steun in complexe techniek.  

Software partners: Microsoft, Adobe, Autodesk, Unit4.

Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Een bekend gezicht!
Een bekend gezicht!
Jarno Huijbregts heeft al een stage volbracht bij Libra en nu is hij terug voor een specifieke functie! Naast zijn part-time baan bij Libra, volgt hij de deeltijdstudie bij Fontys Hogeschool ICT.
Veilig, snel en overal werken met VDI
Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Waarom wij digitaal samenwerken
Waarom wij digitaal samenwerken
“Het nieuwe normaal.” Geeft deze uitspraak je rillingen? Of kriebels..? Hoe kun jij als werkgever rekening houden met de anderhalve-meter-maatschappij en hoe ziet dat eruit?
Teams Tips: professioneel online vergaderen
Teams Tips: professioneel online vergaderen
De afgelopen periode zijn we er bijna allemaal met twee voeten tegelijk ingesprongen. Het Online Vergaderen. We helpen je een handje door de belangrijkste tips en tricks met je te delen. Zo kan jij zelfverzekerd en up-to-date aan de slag en wordt het thuiswerken een beetje makkelijker!
Zo herken en voorkom je CEO-fraude
Zo herken en voorkom je CEO-fraude
CEO-fraude gebeurt al een aantal jaar, maar opvallend genoeg is het aantal meldingen in de afgelopen maanden ineens sterk toegenomen. Voor ons een reden om deze vorm van oplichting eens onder de loep te nemen. Hoe herken je CEO-fraude en wat kun je nog doen als je erin bent getuind?
Scroll naar top