Beheer

Systeembeheer of ICT-beheer omvat de dienstverlening die nodig is om de ICT-infrastructuur soepel lopend te houden. Dit gaat in het beginsel om het monitoren en het preventief onderhouden van het systeem. We houden je ICT faciliteiten up-to-date en competent voor groei. Daarnaast biedt onze support, in huis, op locatie en in datacenters snel oplossingen wanneer iets niet naar behoren functioneert. 

Complete ontzorging

ICT-beheer is een belangrijk aspect in de continuïteit binnen je organisatie. Deskundige, consistente support biedt zekerheid en veiligheid zodat je compleet ontzorgd bent op ICT gebied. Jouw organisatie zich kan focussen op het eigen werkveld en passie. Hetgeen waar jullie goed in zijn! Onze experts kennen alle processen tot in de puntjes en nemen je mee in de materie. Open communicatie en duidelijke uitleg voorziet je van een stabiele basis. Zo ben je altijd goed op de hoogte van het systeem waarmee je werkt en kun je comfortabel en zelfverzekerd aan de slag. 

  • Proactief, preventief en voorspellend systeembeheer 
  • Monitoring en metingen binnen het systeem voor het opsporen van trends en eventuele knelpunten
  • Actief oplossen van complicaties 
  • Mogelijkheid tot 24-uurs oproepdienst voor directe support 
ict beheer

Partners: Connectwise, N-Central.

Het eerste aanspreekpunt voor onze klanten
Je hoort ze wel, maar je ziet ze doorgaans niet: de support-medewerkers van Libra. Elke dag zitten ze klaar om vragen van onze klanten te beantwoorden en om problemen van afstand op te lossen. Aan het woord is support-medewerker Teun Grimbergen: “Geen dag is voor mij hetzelfde.”
Scroll naar top