Opleidingen

Informatievoorziening staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wat hun digitale systemen hen kunnen bieden en op welke manieren deze ict-oplossingen en software inzetbaar zijn op dagelijkse basis. Het versoepelen van ingebruikname van nieuwe software of het begeleiden van nieuwe werknemers kan enorm bijdragen aan de efficiëntie binnen je bedrijf. 

Daarnaast is een goede bewustwording over bepaalde onderwerpen vaak cruciaal om de laatste pilaar te bouwen die de constructie stabiel maakt. Een goed voorbeeld binnen het onderwerp cybersecurity is het leren (her)kennen van bedreigingen in de digitale wereld. Het voorzien van kennis en het ondersteunen van de menselijke factor is essentieel om ervoor te zorgen dat je bedrijf correct beveiligd is. Libra zet graag die extra stap om haar klanten en partners van een goede set skills en fundamentele kennis te voorzien. 

Over uiteenlopende ICT-gerelateerde onderwerpen organiseren we: 

  • Kennissessies 
  • Algemene trainingen 
  • Trainingen op maat: aangepast op klant, onderwerp, niveau en aantal deelnemers 
  • Interactieve workshops 
  • Beknopte voorlichtingen 
  • Awareness sessies 

Partners: Microsoft

<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
De nieuwe AVG – je moet nu aan de slag!
De nieuwe AVG – je moet nu aan de slag!
De nieuwe AVG een storm in een glas water? Niets is minder waar. Er is geen enkel bedrijf dat niét aan de slag moet met deze zogeheten nieuwe privacywet, die per 25 mei 2018 van toepassing is. Wij kunnen je daarbij helpen.
Scroll naar boven