Opleidingen

Informatievoorziening staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wat hun digitale systemen hen kunnen bieden en op welke manieren deze ict-oplossingen en software inzetbaar zijn op dagelijkse basis. Het versoepelen van ingebruikname van nieuwe software of het begeleiden van nieuwe werknemers kan enorm bijdragen aan de efficiëntie binnen je bedrijf. 

Daarnaast is een goede bewustwording over bepaalde onderwerpen vaak cruciaal om de laatste pilaar te bouwen die de constructie stabiel maakt. Een goed voorbeeld binnen het onderwerp cybersecurity is het leren (her)kennen van bedreigingen in de digitale wereld. Het voorzien van kennis en het ondersteunen van de menselijke factor is essentieel om ervoor te zorgen dat je bedrijf correct beveiligd is. Libra zet graag die extra stap om haar klanten en partners van een goede set skills en fundamentele kennis te voorzien. 

Over uiteenlopende ICT-gerelateerde onderwerpen organiseren we: 

  • Kennissessies 
  • Algemene trainingen 
  • Trainingen op maat: aangepast op klant, onderwerp, niveau en aantal deelnemers 
  • Interactieve workshops 
  • Beknopte voorlichtingen 
  • Awareness sessies 

Partners: Microsoft

De nieuwe AVG – je moet nu aan de slag!
De nieuwe AVG een storm in een glas water? Niets is minder waar. Er is geen enkel bedrijf dat niét aan de slag moet met deze zogeheten nieuwe privacywet, die per 25 mei 2018 van toepassing is. Wij kunnen je daarbij helpen.
Scroll naar top