Connectiviteit

Connectiviteit omvat de fysieke en abstracte verbondenheid tussen elektronische apparaten door middel van een datacommunicatienetwerk. Het is de aansluiting van je ICT infrastructuur aan de rest van de wereld. Denk aan telefonie, wifi, glasvezel, DSL, straalverbindingen en 4G oplossingen.

Het belang van goede connectiviteit binnen je onderneming wordt steeds groter. Zonder problemen, haperingen of beveiligingslekken wil je overal kunnen doorwerken en data kunnen delen van en naar verschillende devices, maar ook bijvoorbeeld de cloudopslag. Onze connectie met de rest van de wereld is onmisbaar.

Advies op maat

Libra biedt elke ondernemer het totaalpakket naar wens.

Onze specialisten adviseren je graag over jouw uitdaging op het gebied van connectiviteit. Zo bieden we sterke oplossingen en kan jij altijd zonder problemen doorwerken. Compleet ontzorgd en continuïteit voorop.

Telecom, telefonie en DSL

Alles op het gebied van mobiele telecommunicatie.

Internetaansluiting, wifi, glasvezel, IP-adressen

Sterke aansluitingen voor hoge snelheid en doorstroming zonder onderbreking.

4G straalverbinding

4G straalverbinding

Connectiviteit waar de omstandigheden uitdaging bieden en een verbinding niet als vanzelfsprekend bestaat.

Partners: Voiceworks, KPN, Vodafone, Ziggo

Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Inspirerende klanten: Bruns
Inspirerende klanten: Bruns
Libra ICT levert bij Bruns verschillende ICT-diensten om hun werkprocessen effici├źnter, makkelijker en veiliger te maken. Zo werkt Bruns met verschillende slimme toepassingen op SharePoint, waardoor medewerkers en klanten vanaf elke locatie veilig kunnen samenwerken in een gedeelde omgeving.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende 5 voordelen:
Groen licht voor glasvezel!
Groen licht voor glasvezel!
Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?
Scroll naar boven