Connectiviteit

Connectiviteit omvat de fysieke en abstracte verbondenheid tussen elektronische apparaten door middel van een datacommunicatienetwerk. Het is de aansluiting van je ICT infrastructuur aan de rest van de wereld. Denk aan telefonie, wifi, glasvezel, DSL, straalverbindingen en 4G oplossingen.

Het belang van goede connectiviteit binnen je onderneming wordt steeds groter. Zonder problemen, haperingen of beveiligingslekken wil je overal kunnen doorwerken en data kunnen delen van en naar verschillende devices, maar ook bijvoorbeeld de cloudopslag. Onze connectie met de rest van de wereld is onmisbaar.

Advies op maat

Libra biedt elke ondernemer het totaalpakket naar wens.

Onze specialisten adviseren je graag over jouw uitdaging op het gebied van connectiviteit. Zo bieden we sterke oplossingen en kan jij altijd zonder problemen doorwerken. Compleet ontzorgd en continuïteit voorop.

Telecom, telefonie en DSL

Alles op het gebied van mobiele telecommunicatie.

Internetaansluiting, wifi, glasvezel, IP-adressen

Sterke aansluitingen voor hoge snelheid en doorstroming zonder onderbreking.

4G straalverbinding

4G straalverbinding

Connectiviteit waar de omstandigheden uitdaging bieden en een verbinding niet als vanzelfsprekend bestaat.

Partners: Voiceworks, KPN, Vodafone, Ziggo

Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende 5 voordelen:
Groen licht voor glasvezel!
Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding. Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?
7 essentiële ICT-zaken die vast niet allemaal op jouw netvlies staan
Sommige dingen zijn zó vanzelfsprekend, dat ze langzaam van de radar verdwijnen. Zaken die niet dringend dagelijks jouw aandacht behoeven, dreigen daarom gedateerd te raken – met de nodige risico’s van dien. Daarom in deze blog: 7 ICT-zaken die waarschijnlijk lang niet allemaal op je netvlies stonden!
Hoe veilig is WiFi gebruik in het buitenland?
Het is makkelijker dan ooit en er wordt daarom ook steeds achtelozer mee omgegaan: werken op vakantie en WiFi-gebruik in het buitenland. Even inloggen in een koffiezaak of gegevens invullen om op het netwerk van je hotel te komen is in een handomdraai gebeurd, maar is dat wel veilig?
Goed datamanagement: cruciaal voor de onderneming van nu
Data inzetten als concurrentievoordeel: je kunt er als bedrijf echt niet meer omheen. Maar wát je inzet, moet wel kloppen, compleet zijn en op betrouwbaarheid zijn gecontroleerd. Je wilt immers geen beslissingen nemen op basis van verkeerde gegevens. Je datamanagement moet dus continu op orde zijn, maar hoe doe je dat?
Scroll naar top