Hardware

Binnen het begrip Hardware hebben we het over alle fysieke componenten die nodig zijn om een digitale infrastructuur te vormen. Op de eerste plek natuurlijk je werkplek, bestaande uit je computer of laptop met alle benodigde interne componenten en externe componenten als printers en alle computer-accessoires die je maar kan bedenken. Daarnaast, nog belangrijker, netwerk-hardware en alle onderdelen daaromheen. Denk aan servers, switches, firewalls, routers en UPS.  

Wij zorgen ervoor dat jouw werkplek up to date is voor gebruik. Merkonafhankelijk vertalen wij jouw wensen naar de ideale werkomgeving voor je bedrijf. Hierin werken onze experts altijd naar een totaaloplossing waarin alle apparaten in het systeem elkaar versterken in hun functie. Alle hardware wordt voor-geïnstalleerd opgeleverd. Je kan meteen aan de slag.  

Reparatie en support

Heb je vragen over producten of loopt er iets niet naar behoren? Met onze eigen technische dienst in huis én op locatie is jouw ICT support altijd dichtbij en snel beschikbaar.

Lease hardware

Liever geen (grote) investeringen in één keer? Maak gebruik van onze financial lease! 

Garantie hardware

Libra werkt altijd met de standaard geleverde fabrieksgarantie. 

Recycling hardware

Oude producten en verpakkingen van nieuwe producten worden altijd door ons retour genomen. We zorgen ervoor dat de materialen via de juiste kanalen milieuvriendelijk worden verwerkt. 

<strong>Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag</strong> 
Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag 
Dataopslag is een belangrijk onderdeel van je ICT-infrastructuur. Het maakt niet uit hoe groot of klein de digitale voetafdruk van je organisatie nu is, op…
7 essentiële ICT-zaken die vast niet allemaal op jouw netvlies staan
7 essentiële ICT-zaken die vast niet allemaal op jouw netvlies staan
Sommige dingen zijn zó vanzelfsprekend, dat ze langzaam van de radar verdwijnen. Zaken die niet dringend dagelijks jouw aandacht behoeven, dreigen daarom gedateerd te raken – met de nodige risico’s van dien. Daarom in deze blog: 7 ICT-zaken die waarschijnlijk lang niet allemaal op je netvlies stonden!
Scroll naar boven