Anti-Crash Course – deel 2
10
mei 2022
Mini-college

Anti-Crash Course – deel 2

Tijdens deze course wordt je meegenomen tot in de absolute essentie van Cyber Security. Het doel van dit drie-delige mini college is om CIO’s en andere IT verantwoordelijken naar een verhoogd kennisniveau over ICT-beveiliging en gerelateerde zaken te begeleiden.

Cybercriminelen zijn creatief en zetten hun acties breed uit. Van geautomatiseerde aanvallen op apparatuur tot specifiek gerichte manipulatie van medewerkers. Het doel van deze criminelen is om je geld afhandig te maken door middel van gijzeling van systemen of data, chantage, het verkopen van data of door misleiding. In de strijd tegen cybercriminaliteit wordt veel vooruitgang geboekt. Toch is er geen tijd om eens lekker achterover te gaan leunen. In de meeste gevallen blijken menselijke fouten de grootste oorzaak van lekken binnen de ICT-infrastructuur. Om bewustwording te doen groeien en risico’s op een lek in je systeem aanzienlijk te verlagen, ondersteunt Libra ICT partners en klanten ook met gebruikerstrainingen en security awareness sessies. Deze sessies kun je zien als “Een introductie op Cyber Security”. De Anti-Crash Course is dat niet.  

Wat is de Anti-Crash Course?

De Anti-Crash Course is een gevorderde training en borduurt op de Security Awareness sessies voort. De Anti-Crash Course biedt de noodzakelijke diepgang om een breder begrip in de complexe materie van bedrijfssecurity te ontwikkelen. We nodigen CIO’s, CEO’s, CFO’s en andere IT verantwoordelijken uit om deel te nemen. Tijdens het college focussen we ons specifiek op het strategische en organisatorische perspectief op beveiliging. Daarnaast bespreken we de relevante raakvlakken met de technische aspecten en fysieke context van de ICT-infrastructuur.

In drie delen nemen vakexperts je mee door de grootste onderwerpen van Cyber Security. Een unieke kans om een bedrijf beter te wapenen tegen cybercriminaliteit. Dit alles uiteraard in duidelijke taal zonder IT hocus pocus.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens de Anti-Crash Course zijn onder andere:

  • Bedrijfsdata, persoonsgegevens en data-verantwoordelijkheid
  • Het menselijke element, HR, bewustwording
  • Wetgeving, bedrijfscontinuïteit, risico-inventarisatie

Na de course heb je een fundering voor:

  • Een Disaster Recovery Plan
  • Een personeelshandboek
  • Een gebruikerstraining

Wat vragen we van jou?

Commitment: voor elke zitting moet je investeren in je eigen voorbereiding, zodat we tijdens de zitting gespecificeerd bezig kunnen zijn. Ruim van te voren krijg je de vragen toegestuurd.

Data en tijd

Deel 1 – Dinsdag 26 april
Deel 2 – Dinsdag 10 mei
Deel 3 – Dinsdag 24 mei

09:00u – 12:00u
09:00u – 12:00u
09:00u – 12:00u

Meld je aan op de eventpagina van deel 1.

geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group.
Inspiratie project Tilbox
Inspiratie project Tilbox
Libra ICT zorgt ervoor dat de IT-oplossingen van Tilbox probleemloos blijven werken. Inclusief het beheer van netwerken, apparatuur, softwarecompatibiliteit en gebruikerseisen. Onze experts waarborgen de stabiliteit en efficiëntie van de IT-systemen van Tilbox, evenals de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen.
Inspiratie project Ventilair
Inspiratie project Ventilair
Ventilair, gevestigd in Eersel, is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige ventilatieoplossingen. Met een diepgaand begrip van luchtkwaliteit en klimaatbeheersing, biedt Ventilair een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Inspirerende klanten: Hendor
Inspirerende klanten: Hendor
Hendor uit Bladel, richt zich op de ontwikkeling en productie van industriële vloeistofbehandelingssystemen. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de behandeling en circulatie van vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen. Het doel van Hendor is om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor de behandeling van vloeistoffen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Hendor heeft een team van experts in huis die klanten kunnen adviseren bij het selecteren en implementeren van de juiste systemen voor hun specifieke behoeften.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Scroll naar boven