Van ETO naar CTO: de toekomst van engineering in de maakindustrie
08
dec 2022
Inspiratie

Van ETO naar CTO: de toekomst van engineering in de maakindustrie

Speciaal voor onze klanten in de maakindustrie organiseert Libra ICT een inspiratie event! Dit event is opgesteld in samenwerking met Willem Swinkels.

Van ETO naar CTO

CTO kan vervanging bieden voor het het bekende ETO, Enigineer To Order. In de maakindustrie is ETO de standaard. Elk product, onderdeel en machine van een order wordt opnieuw gespecificeerd, ontwikkeld, en geproduceerd. In de praktijk levert dit een lang proces op. Het maken van offertes, de ontwikkeling en het produceren kost veel tijd en geld. Vaak met het gevolg dat deadlines verzet moeten worden. De vraag naar maatwerk wordt steeds complexer en klanten vragen om een snelle reactietijd.

Wat is CTO?

CTO, Configure To Order, betekent ‘configureren op bestelling’. CTO is een orderproces voor producten, waarbij je een nieuwe klantbestelling kan samenstellen en assembleren uit bestaande bouwstenen. Een klant stelt dus een product samen dat voldoet aan zijn of haar specifieke wensen door het kiezen van bestaande modules en opties. Deze manier van produceren zorgt ervoor dat er geen engineering meer plaatsvindt in het orderproces! Klanten kunnen in een online configurator een eindproduct samenstellen uit bestaande modules en zien automatisch een offerte en preview van de mogelijkheden.

Werkt jouw organisatie met een ETO aanpak? Meld je dan aan voor dit event! Willem Swinkels neemt je mee in de details en voordelen van de CTO methode. Uiteraard is er ook veel ruimte om je vragen te stellen. Hierna weet je wat CTO kan opleveren voor jouw onderneming!

Programma:

15:00
Ontvangst
17:00
Afsluiting
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Een SOC tegen cybercriminaliteit: snel, sneller, snelst
Een SOC tegen cybercriminaliteit: snel, sneller, snelst
In de strijd tegen cybercriminaliteit wordt veel vooruitgang geboekt. Toch is er geen tijd om eens lekker achterover te gaan leunen. In de meeste gevallen blijkt menselijk handelen de grootste oorzaak van lekken binnen de ICT-infrastructuur. Een SOC geeft je een voorsprong in de tijdsdruk die vaak meespeelt wanneer hackers een ingang krijgen. Hoe meer tijd hackers hebben, hoe meer schade zij kunnen veroorzaken binnen je netwerk. Snel handelen is key.
Een bekend gezicht!
Een bekend gezicht!
Jarno Huijbregts heeft al een stage volbracht bij Libra en nu is hij terug voor een specifieke functie! Naast zijn part-time baan bij Libra, volgt hij de deeltijdstudie bij Fontys Hogeschool ICT.
Scroll naar top