Hacking-demo met SecDesk
21
apr 2022
Interactieve demonstratie

Hacking-demo met SecDesk

Wil jij eens van dichtbij meemaken hoe een cybercrimineel te werk gaat? Hoe dit ook in jouw bedrijf een gevaar vormt? Bezoek dan onze Hacking-demo! Als onderdeel van onze Cyber Security Maand organiseert Libra deze speciale demonstratie om jou mee te laten kijken in het brein van een cybercrimineel.

In het brein van een cybercrimineel

Deze Hacking-demo is opgesteld in samenwerking met SecDesk. De professionals van SecDesk zijn experts op het gebied van ethisch hacken en de slinkste trucs van cybercriminelen. Donderdag 21 april komen twee zeer gepassioneerde vak-idioten uit Amsterdam naar de Kempen om te demonstreren hoe een cybercrimineel te werk gaat. Ze belichten drie verschillende scenarios binnen de cybercriminaliteit en laten ons ter plekke zien hoe makkelijk het soms kan zijn om een ICT-systeem binnen te dringen. Wij verwachten de nodige shock en verbazing!

Gelukkig laten ze ons niet achter in spanning, maar delen ze direct tips. Zo gaan we allemaal een stuk wijzer naar huis. Bewustwording is een belangrijke pilaar in de constructie tegen cybercriminaliteit. Het leren (her)kennen van bedreigingen biedt een significant grotere zekerheid.  

Locatie

FC Eindhoven, Jan Louwers Stadion

Charles Roelslaan 1, 5644 HX Eindhoven

Deze unieke kans wil je niet missen! Meld je snel aan:

Programma:

16:00
Ontvangst met een drankje
16:30
Start van Hacking-demo
17:30
Vragenmoment
18:00
Afsluiting
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
<strong>Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag</strong> 
Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag 
Dataopslag is een belangrijk onderdeel van je ICT-infrastructuur. Het maakt niet uit hoe groot of klein de digitale voetafdruk van je organisatie nu is, op…
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Scroll naar boven