Hacking-demo met SecDesk
21
apr 2022
Interactieve demonstratie

Hacking-demo met SecDesk

Wil jij eens van dichtbij meemaken hoe een cybercrimineel te werk gaat? Hoe dit ook in jouw bedrijf een gevaar vormt? Bezoek dan onze Hacking-demo! Als onderdeel van onze Cyber Security Maand organiseert Libra deze speciale demonstratie om jou mee te laten kijken in het brein van een cybercrimineel.

In het brein van een cybercrimineel

Deze Hacking-demo is opgesteld in samenwerking met SecDesk. De professionals van SecDesk zijn experts op het gebied van ethisch hacken en de slinkste trucs van cybercriminelen. Donderdag 21 april komen twee zeer gepassioneerde vak-idioten uit Amsterdam naar de Kempen om te demonstreren hoe een cybercrimineel te werk gaat. Ze belichten drie verschillende scenarios binnen de cybercriminaliteit en laten ons ter plekke zien hoe makkelijk het soms kan zijn om een ICT-systeem binnen te dringen. Wij verwachten de nodige shock en verbazing!

Gelukkig laten ze ons niet achter in spanning, maar delen ze direct tips. Zo gaan we allemaal een stuk wijzer naar huis. Bewustwording is een belangrijke pilaar in de constructie tegen cybercriminaliteit. Het leren (her)kennen van bedreigingen biedt een significant grotere zekerheid.  

Locatie

FC Eindhoven, Jan Louwers Stadion

Charles Roelslaan 1, 5644 HX Eindhoven

Deze unieke kans wil je niet missen! Meld je snel aan:

Programma:

16:00
Ontvangst met een drankje
16:30
Start van Hacking-demo
17:30
Vragenmoment
18:00
Afsluiting
geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group.
Inspiratie project Tilbox
Inspiratie project Tilbox
Libra ICT zorgt ervoor dat de IT-oplossingen van Tilbox probleemloos blijven werken. Inclusief het beheer van netwerken, apparatuur, softwarecompatibiliteit en gebruikerseisen. Onze experts waarborgen de stabiliteit en efficiëntie van de IT-systemen van Tilbox, evenals de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen.
Inspiratie project Ventilair
Inspiratie project Ventilair
Ventilair, gevestigd in Eersel, is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige ventilatieoplossingen. Met een diepgaand begrip van luchtkwaliteit en klimaatbeheersing, biedt Ventilair een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Inspirerende klanten: Hendor
Inspirerende klanten: Hendor
Hendor uit Bladel, richt zich op de ontwikkeling en productie van industriële vloeistofbehandelingssystemen. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de behandeling en circulatie van vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen. Het doel van Hendor is om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor de behandeling van vloeistoffen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Hendor heeft een team van experts in huis die klanten kunnen adviseren bij het selecteren en implementeren van de juiste systemen voor hun specifieke behoeften.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Scroll naar boven