Globale cyberdreiging in de praktijk: Een lezing door Natalie Suarez
10
mrt 2023
Extern event

Globale cyberdreiging in de praktijk: Een lezing door Natalie Suarez

Tegen welke globale cyberdreigingen moeten we ons wapenen?

Libra ICT organiseert een unieke lezing over globale cybercriminaliteit, gegeven door niemand minder dan Natalie Suarez!

Natalie heeft al meer dan 25 jaar ervaring in cybersecurity. Ze levert beveiligingsoplossingen aan zowel de private als publieke sector, inclusief IT-oplossingsproviders, Fortune top 100 bedrijven, het Unite states Department of Defense (DoD) en andere overheidsinstanties. Ze is expert in Cybersecurity, Cyber Risk management en education.

Natalie Suarez

Wereldwijd ontwikkelt de cybercriminaliteit zich in een moordend tempo. Vanuit landen als China en Rusland worden hele industrieën opgezet om op slinkse wijze data van bedrijven te stelen en vervreemden. Elke organisatie kan het doelwit worden van een cyberaanval. Veel bedrijven denken dat ze niet groot of interessant genoeg zijn voor cybercriminelen, er wordt gedacht: “Wat heeft een crimineel aan onze data?” Stel de vraag andersom en je hebt het antwoord. Wat kan jouw organisatie zonder je data? Hackers zijn erop uit om je organisatie te verstoren in de dagelijkse werkzaamheden en op grote schaal geld te verdienen.

Libra ICT nodigt je uit om meer te leren over dit security vraagstuk. Na de lezing kan je bijpraten tijdens een netwerkborrel, genieten van een diner en een spannende wedstrijd van FC Eindhoven tegen Jong AJAX. Neem contact op met jouw accountmanager om je aan te melden.

Programma:

15:45
Ontvangst in de Businesslounge bij FC Eindhoven
16:30
Opening en welkomstwoord door Libra ICT
16:45
Globale cyberdreiging in de praktijk: Een lezing door Natalie Suarez
18:00
Netwerkborrel en diner, aangeboden door Libra ICT
20:00
Wedstrijd FC Eindhoven - Jong AJAX

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inspiratie project Ventilair
Inspiratie project Ventilair
Ventilair, gevestigd in Eersel, is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige ventilatieoplossingen. Met een diepgaand begrip van luchtkwaliteit en klimaatbeheersing, biedt Ventilair een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Inspirerende klanten: Hendor
Inspirerende klanten: Hendor
Hendor uit Bladel, richt zich op de ontwikkeling en productie van industriële vloeistofbehandelingssystemen. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de behandeling en circulatie van vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen. Het doel van Hendor is om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor de behandeling van vloeistoffen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Hendor heeft een team van experts in huis die klanten kunnen adviseren bij het selecteren en implementeren van de juiste systemen voor hun specifieke behoeften.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Inspirerende klanten: Bruns
Inspirerende klanten: Bruns
Libra ICT levert bij Bruns verschillende ICT-diensten om hun werkprocessen efficiënter, makkelijker en veiliger te maken. Zo werkt Bruns met verschillende slimme toepassingen op SharePoint, waardoor medewerkers en klanten vanaf elke locatie veilig kunnen samenwerken in een gedeelde omgeving.
Passwordless inloggen: een veilig en eenvoudig alternatief
Passwordless inloggen: een veilig en eenvoudig alternatief
Iedereen kent het wel, je bent je wachtwoord vergeten en moet even snel een nieuw wachtwoord instellen om weer toegang te krijgen tot je account. Het mag niet, maar soms kiest men dan voor een wachtwoord dat makkelijk te raden is en dat kan gevaarlijk zijn.
Scroll naar boven