Globale cyberdreiging in de praktijk: Een lezing door Natalie Suarez
10
mrt 2023
Extern event

Globale cyberdreiging in de praktijk: Een lezing door Natalie Suarez

Tegen welke globale cyberdreigingen moeten we ons wapenen?

Libra ICT organiseert een unieke lezing over globale cybercriminaliteit, gegeven door niemand minder dan Natalie Suarez!

Natalie heeft al meer dan 25 jaar ervaring in cybersecurity. Ze levert beveiligingsoplossingen aan zowel de private als publieke sector, inclusief IT-oplossingsproviders, Fortune top 100 bedrijven, het Unite states Department of Defense (DoD) en andere overheidsinstanties. Ze is expert in Cybersecurity, Cyber Risk management en education.

Natalie Suarez

Wereldwijd ontwikkelt de cybercriminaliteit zich in een moordend tempo. Vanuit landen als China en Rusland worden hele industrieën opgezet om op slinkse wijze data van bedrijven te stelen en vervreemden. Elke organisatie kan het doelwit worden van een cyberaanval. Veel bedrijven denken dat ze niet groot of interessant genoeg zijn voor cybercriminelen, er wordt gedacht: “Wat heeft een crimineel aan onze data?” Stel de vraag andersom en je hebt het antwoord. Wat kan jouw organisatie zonder je data? Hackers zijn erop uit om je organisatie te verstoren in de dagelijkse werkzaamheden en op grote schaal geld te verdienen.

Libra ICT nodigt je uit om meer te leren over dit security vraagstuk. Na de lezing kan je bijpraten tijdens een netwerkborrel, genieten van een diner en een spannende wedstrijd van FC Eindhoven tegen Jong AJAX. Neem contact op met jouw accountmanager om je aan te melden.

Programma:

15:45
Ontvangst in de Businesslounge bij FC Eindhoven
16:30
Opening en welkomstwoord door Libra ICT
16:45
Globale cyberdreiging in de praktijk: Een lezing door Natalie Suarez
18:00
Netwerkborrel en diner, aangeboden door Libra ICT
20:00
Wedstrijd FC Eindhoven - Jong AJAX

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
<strong>Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag</strong> 
Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag 
Dataopslag is een belangrijk onderdeel van je ICT-infrastructuur. Het maakt niet uit hoe groot of klein de digitale voetafdruk van je organisatie nu is, op…
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Een SOC tegen cybercriminaliteit: snel, sneller, snelst
Een SOC tegen cybercriminaliteit: snel, sneller, snelst
In de strijd tegen cybercriminaliteit wordt veel vooruitgang geboekt. Toch is er geen tijd om eens lekker achterover te gaan leunen. In de meeste gevallen blijkt menselijk handelen de grootste oorzaak van lekken binnen de ICT-infrastructuur. Een SOC geeft je een voorsprong in de tijdsdruk die vaak meespeelt wanneer hackers een ingang krijgen. Hoe meer tijd hackers hebben, hoe meer schade zij kunnen veroorzaken binnen je netwerk. Snel handelen is key.
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Datacenter Libra verhuist naar Dataplace!
Een duurzame stap! Zo zijn we voorbereid op de toekomst en kunnen we onze klanten aanvullende diensten bieden. Achter de schermen is dit dus een interessante ontwikkeling, maar als klant van Libra merk je er weinig van. Je krijgt hooguit te maken met de volgende 5 voordelen:
Scroll naar boven