De menselijke samenleving in het digitale tijdperk – Lezing door Kees Verhoeven
18
mrt 2022
Inspiratie

De menselijke samenleving in het digitale tijdperk – Lezing door Kees Verhoeven

Dit evenement is verplaatst van 28 januari 2022 naar 18 maart 2022.

Kees Verhoeven – tweemaal IT politicus van het jaar – neemt ons mee op het gebied van zijn expertise: digitalisering, duurzaam ondernemen, mensgerichte technologie, innovatie, big data, data-ethiek en cyber security. Een inspirerend perspectief op alle Cyber ontwikkelingen.

Aansluitend genieten we van een luxe walking diner en is er mogelijkheid om te netwerken.

Dit evenement vindt plaats in De Kazerne. Een exclusieve locatie waar design, kennis, connectie en culinaire kunst elkaar vinden in een uniek concept.

Deelname alleen op uitnodiging.

De Kazerne - Eindhoven

Programma:

15:00
Ontvangst met koffie en thee
16:00
Lezing door Kees Verhoeven
17:30
Walking diner - borrel - netwerken
20:00
Afsluiting
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
<strong>Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag</strong> 
Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag 
Dataopslag is een belangrijk onderdeel van je ICT-infrastructuur. Het maakt niet uit hoe groot of klein de digitale voetafdruk van je organisatie nu is, op…
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Scroll naar boven