Cyber Security Challenge!
25
apr 2022
Wedstrijd

Cyber Security Challenge!

Klaar om je weerbaarheid tegen cybercrime te testen?! Gedurende de Anti-Crash Course organiseert Libra de Cyber Security Challenge! Dit is de ultieme beproeving om te leren in welke mate jouw bedrijf is opgewassen tegen de invloeden van cybercriminelen.  

Acht beproevingen 

Tijdens deze wedstrijd ondergaan jij en je collega’s 8 beproevingen. Elke beproeving raakt een ander aspect binnen de cybercriminaliteit. Cybercriminelen zijn creatief en zetten hun acties breed uit. De slinkse aanvallen worden met de dag onvoorspelbaarder en moeilijker te herkennen. Van geautomatiseerde aanvallen op apparatuur tot specifiek gerichte manipulatie van medewerkers. We hebben ondertussen al veel trucs gezien. Tijdens de Cyber Security Challenge gaan wij op acht manieren proberen om jouw netwerk ‘binnen te komen’ en testen we je bedrijf op zwakheden. Net als een cybercrimineel gaan we wat grenzen proberen op te zoeken en wellicht hier zelfs overheen.  

Klinkt spannend?

Misschien zelfs wel risicovol… Geen zorgen, we gaan ethisch te werk en brengen geen schade toe. Onze insteek is puur van educatieve aard en een schandpaal komt er niet aan te pas. Het doel van deze Cyber Security Challenge is dat jij en je collega’s op een veilige manier in aanraking komen met dubieuze situaties uit de ‘echte’ wereld en een inzicht krijgen in jullie weerbaarheid tegen de aanvallen van criminelen. En wat heb je nou liever, een wake-up call door jouw vertrouwde ICT beheerder of de harde les van een echte hack-aanval? 

We houden het graag leuk en leerzaam!  

Aan de Cyber Security Challenge doen meerdere bedrijven tegelijk mee. De beproevingen van de Challenge zijn verspreid over 12 weken en op meerdere momenten delen we de tussenstanden met deelnemers. De resultaten van jouw bedrijf worden enkel naar jou teruggekoppeld. Ook worden ze voor de ranking meegenomen, maar zonder vermelding van naam. De winnaar van de Cyber Security Challenge wint een super prijs waar je zeker om wil strijden!

Veiligheid voorop

Om je deelname aan de Cyber Security Challenge op een veilige en vertrouwde manier voort te zetten, bespreken en ondertekenen we graag vooraf een verklaring. Door deze verklaring zijn beide partijen (Libra en jouw bedrijf) compleet op de hoogte van verantwoordelijkheden.

Meld je aan voor de Challenge:

Programma:

09:00
Start Cyber Security Challenge

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NIS2-richtlijn: Wat betekent dat voor jouw bedrijf?
NIS2-richtlijn: Wat betekent dat voor jouw bedrijf?
De NIS2-directive is een Europese richtlijn om de cybersecurity in heel Europa te verbeteren. Dat betekent dat mkb-bedrijven hun cybersecurity binnen afzienbare tijd op orde…
Terugblik op een succesvol security evenement
Terugblik op een succesvol security evenement
Bewustzijn is een groot deel van cybersecurity, daarom vinden we het bij Libra belangrijk om onze klanten meer inzicht te geven in actuele cyberdreigingen.
<strong>Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag</strong> 
Tape back-up: een veilige aanvulling op je Cloud opslag 
Dataopslag is een belangrijk onderdeel van je ICT-infrastructuur. Het maakt niet uit hoe groot of klein de digitale voetafdruk van je organisatie nu is, op…
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Digitaal onderwijs op school in Kenia
Onze Stefan reist deze zomer naar Kenia! Al een jaar is Stefan de reis aan het voorbereiden. Plannen maken, apparaten en onderdelen verzamelen, transport van alle goederen organiseren... Het was een flinke klus, maar de nieuwe ervaring en kwalitatieve verbetering van het onderwijs die de kinderen op een school in Kenia gaan krijgen, daar gaat Stefan voor.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
Scroll naar boven