Cyber Security Challenge!
25
apr 2022
Wedstrijd

Cyber Security Challenge!

Klaar om je weerbaarheid tegen cybercrime te testen?! Gedurende de Anti-Crash Course organiseert Libra de Cyber Security Challenge! Dit is de ultieme beproeving om te leren in welke mate jouw bedrijf is opgewassen tegen de invloeden van cybercriminelen.  

Acht beproevingen 

Tijdens deze wedstrijd ondergaan jij en je collega’s 8 beproevingen. Elke beproeving raakt een ander aspect binnen de cybercriminaliteit. Cybercriminelen zijn creatief en zetten hun acties breed uit. De slinkse aanvallen worden met de dag onvoorspelbaarder en moeilijker te herkennen. Van geautomatiseerde aanvallen op apparatuur tot specifiek gerichte manipulatie van medewerkers. We hebben ondertussen al veel trucs gezien. Tijdens de Cyber Security Challenge gaan wij op acht manieren proberen om jouw netwerk ‘binnen te komen’ en testen we je bedrijf op zwakheden. Net als een cybercrimineel gaan we wat grenzen proberen op te zoeken en wellicht hier zelfs overheen.  

Klinkt spannend?

Misschien zelfs wel risicovol… Geen zorgen, we gaan ethisch te werk en brengen geen schade toe. Onze insteek is puur van educatieve aard en een schandpaal komt er niet aan te pas. Het doel van deze Cyber Security Challenge is dat jij en je collega’s op een veilige manier in aanraking komen met dubieuze situaties uit de ‘echte’ wereld en een inzicht krijgen in jullie weerbaarheid tegen de aanvallen van criminelen. En wat heb je nou liever, een wake-up call door jouw vertrouwde ICT beheerder of de harde les van een echte hack-aanval? 

We houden het graag leuk en leerzaam!  

Aan de Cyber Security Challenge doen meerdere bedrijven tegelijk mee. De beproevingen van de Challenge zijn verspreid over 12 weken en op meerdere momenten delen we de tussenstanden met deelnemers. De resultaten van jouw bedrijf worden enkel naar jou teruggekoppeld. Ook worden ze voor de ranking meegenomen, maar zonder vermelding van naam. De winnaar van de Cyber Security Challenge wint een super prijs waar je zeker om wil strijden!

Veiligheid voorop

Om je deelname aan de Cyber Security Challenge op een veilige en vertrouwde manier voort te zetten, bespreken en ondertekenen we graag vooraf een verklaring. Door deze verklaring zijn beide partijen (Libra en jouw bedrijf) compleet op de hoogte van verantwoordelijkheden.

Meld je aan voor de Challenge:

Programma:

09:00
Start Cyber Security Challenge
geen events gevonden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Groot nieuws! Libra ICT is klaar voor de volgende stap!
Nadat wij, Jan en Jeannine, meer dan 30 jaar in en aan ons bedrijf hebben gewerkt, hebben we, na een lang en zorgvuldig proces, besloten om onze aandelen in Libra over te dragen aan de Futureproof Group.
Inspiratie project Tilbox
Inspiratie project Tilbox
Libra ICT zorgt ervoor dat de IT-oplossingen van Tilbox probleemloos blijven werken. Inclusief het beheer van netwerken, apparatuur, softwarecompatibiliteit en gebruikerseisen. Onze experts waarborgen de stabiliteit en efficiëntie van de IT-systemen van Tilbox, evenals de implementatie van nieuwe veiligheidsmaatregelen.
Inspiratie project Ventilair
Inspiratie project Ventilair
Ventilair, gevestigd in Eersel, is een innovatief bedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige ventilatieoplossingen. Met een diepgaand begrip van luchtkwaliteit en klimaatbeheersing, biedt Ventilair een breed scala aan producten en diensten die gericht zijn op het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit in zowel residentiële als commerciële omgevingen.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Inspirerende klanten: Hendor
Inspirerende klanten: Hendor
Hendor uit Bladel, richt zich op de ontwikkeling en productie van industriële vloeistofbehandelingssystemen. Ze zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de behandeling en circulatie van vloeistoffen, zoals chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen. Het doel van Hendor is om efficiënte en betrouwbare oplossingen te bieden voor de behandeling van vloeistoffen, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Hendor heeft een team van experts in huis die klanten kunnen adviseren bij het selecteren en implementeren van de juiste systemen voor hun specifieke behoeften.
Inspirerende klanten: Roosen
Inspirerende klanten: Roosen
Roosen Industries uit Eersel is gespecialiseerd in mechatronica en precisie-engineering. Het high-tech bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen voor de ontwikkeling, fabricage en assemblage van mechatronische systemen en componenten. Deze oplossingen worden toegepast in bijvoorbeeld de voedselverwerkingsindustrie, in hightechsectoren, de medische wereld en de halfgeleiderindustrie. Roosen werkt met een ervaren team van engineers en vakmensen waardoor ze uitzonderlijk hoogwaardige diensten en producten kunnen leveren. W e zijn trots op onze inspirerende klanten, zoals @Roosen. Met onze op maat gemaakte ICT-oplossingen helpen we Roosen om hun machines 24x7 te laten draaien.
Scroll naar boven