Hewlett Packard Enterprise

HPE is het wereldwijde edge-to-cloud bedrijf dat is ontwikkeld om uw bedrijf te transformeren. Hoe? Door u te ondersteunen bij het verbinden, beveiligen, analyseren en gebruiken van al uw data en applicaties, waar ze zich ook bevinden, van de edge tot de cloud, zodat u inzichten in resultaten kunt omzetten met de snelheid die nodig is om in de complexe wereld van vandaag de dag te gedijen.

hpe solution provider
Versnelde probleemoplossing

Network Analytics Engine (NAE) bekijkt en analyseert automatisch elke gebeurtenis die van invloed is op de gezondheid van een netwerk. Gedistribueerde analyses bieden een ongekend inzicht in problemen, met geleide probleemoplossing voor een snelle resultaten.

Cloud-native switch software

Het besturingssysteem is gebouwd op een microservices-architectuur en is volledig programmeerbaar om IT-activiteiten te automatiseren en te vereenvoudigen.

Eenvoud door één besturingssysteem

Van edge access tot core, de switching software is gebouwd om bedrijfsnetwerken te verbinden, te beschermen en te vereenvoudigen.

Voordelen voor kleine, middel en grote bedrijven

Niet alleen voor grote ondernemingen, de netwerktechnologie levert tijd- en kostenbesparingen op voor bedrijven van elke omvang.

Naadloze integratie

De nieuwste Aruba netwerk switches integreren met je bestaande Aruba infrastructuur, waardoor je kostbare vervangingen voorkomt.

Wil je graag advies van onze HPE-experts? Laat je terugbellen of mailen voor meer informatie.


Voornaam
Achternaam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoon
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.
Scroll naar boven