Home » Libra » Smart Industry Ambassadeur

Wij zijn Smart Industry Ambassadeur! 

SmPowering Smart Industryart Industry Ambassadeurs zijn bedrijven en instellingen die klaar zijn voor de toekomst en actief bijdragen aan de realisatie van de actieagenda Smart Industry. Zij beschikken over kennis die zij graag delen met het Smart Industry netwerk.

Waarom zijn wij ambassadeur geworden? Op de homepage van Smart Industry staat: Diegene die zich het beste aanpassen aan een veranderende omgeving, overleven. Wij zijn het hier volledig mee eens en zijn daarom ook bewust bezig met onze dynamische omgeving en de Smart Industry gedachte.

Smart Industry is volop in ontwikkeling. Hiermee wordt gedoeld op de verregaande digitalisering en verweving van apparaten, productiemiddelen en organisaties (het ‘internet of things’). Hierdoor ontstaan er nieuwe manieren van produceren, nieuwe business modellen en nieuwe sectoren.

In Smart Industry wordt het mogelijk uit grote en diverse informatiestromen nieuwe business te creëren op basis van nieuwe, deels op elkaar inwerkende, nieuwe technologieën zoals: big data processing, het Internet of Things, nieuwe generatie adaptieve robots, 3D printing, nanotechnologie en miniaturisering en nieuwe sensortechnologie.

Op de KempenTech beurs (vrijdag 19 mei) in de Dutch Technology week organiseren wij dan ook vier presentaties voor ondernemers. Die presentaties belichten allemaal een ander deel van de Smart Industry gedachte. Kijk voor meer informatie op http://kempentech.nl/op-de-beurs-libra-service-ict/.  

Op https://www.smartindustry.nl kun je meer informatie vinden over Smart Industry.