Ontdek de Toekomst van de Maakindustrie met AI!
12
dec 2023
Kennissessie

Ontdek de Toekomst van de Maakindustrie met AI!

EDIH (European Digital Innovation Hub) en Libra ICT nodigen je van harte uit voor twee exclusieve workshops, waarin Jaap Schepers, een expert op het gebied van AI, je zal begeleiden door de schijnbaar grenzeloze mogelijkheden van ChatGPT in de wereld van de maakindustrie, en dieper zal ingaan op de fascinerende wereld van beeldverwerking met AI.

Samen met Jaap Schepers ga je hands-on te werk aan diverse toepassingen van ChatGPT in de maakindustrie. Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn:

 • ChatGPT trends en casussen
  Bespreking van de nieuwste trends en relevante casussen in de wereld van ChatGPT.
 • ChatGPT vs ChatGPT+
  Vergelijking van de functies, mogelijkheden en beperkingen van ChatGPT en ChatGPT+.
 • Hoe schrijf je een goede prompt
  Strategieën en best practices voor het schrijven van effectieve prompts.
 • Vormgeving van karakter en gedrag van je chatbot
  Inzichten in hoe je de persoonlijkheid en interactiestijl van een chatbot afstemt op jouw organisatie.
 • ChatGPT als ideeëngenerator
  Gebruik van ChatGPT voor het genereren van creatieve ideeën en oplossingen.
 • ChatGPT Schrijfopdracht
  Overzicht van diverse schrijfdoeleinden zoals persberichten, socialmediaposts, en recruitment, analyse en meer.

Deze workshop biedt jou de kans om de kracht van AI in de maakindustrie volledig te benutten. Vergeet niet jouw eigen notebook mee te brengen, aangezien we tijdens de sessie hands-on zullen werken.

Datum: 12 december 2023
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Libra ICT, Postelweg 41, 5531 MV Bladel

Let op: Er is slechts plaats voor 10 deelnemers, dus meld je snel aan, want vol = vol!

Schrijf je snel in door hier onder op aanmelden te klikken en bereid je voor op een boeiende verkenning van de kracht van tekstverwerking met AI!

Programma:

14:00
Start
17:00
Eind
geen events gevonden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Veilig, snel en overal werken met VDI
Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Waarom wij digitaal samenwerken
Waarom wij digitaal samenwerken
“Het nieuwe normaal.” Geeft deze uitspraak je rillingen? Of kriebels..? Hoe kun jij als werkgever rekening houden met de anderhalve-meter-maatschappij en hoe ziet dat eruit?
Scroll naar boven