Ontdek de Toekomst van Beeldverwerking met AI!
25
jan 2024
Inspiratie

Ontdek de Toekomst van Beeldverwerking met AI!

EDIH (European Digital Innovation Hub) en Libra ICT nodigen je van harte uit voor twee exclusieve workshops, waarin Jaap Schepers, een expert op het gebied van AI, je zal begeleiden door de schijnbaar grenzeloze mogelijkheden van generatief beeld in de wereld van de maakindustrie, en dieper zal ingaan op de fascinerende wereld van beeldverwerking met AI.

Denk aan de volgende voorbeelden en ideeën waaraan je direct hands-on kunt werken tijdens deze sessie:

 • Creativiteit en Innovatie:
  Het kan nieuwe perspectieven bieden en helpen bij het ontdekken van unieke ontwerpmogelijkheden.
 • Efficiëntie in Ontwerpproces:
  Door het gebruik van generatieve beeldtechnieken kunnen ontwerpprocessen worden geoptimaliseerd. AI kan snel verschillende ontwerpen genereren en evalueren, wat leidt tot een efficiënter ontwerpproces.
 • Tijdbesparing:
  Het automatiseren van bepaalde aspecten van het ontwerpproces met behulp van generatieve beeldtechnieken kan aanzienlijke tijdsbesparingen opleveren. Snelle iteraties en aanpassingen zijn mogelijk, wat de ontwikkeltijd verkort.
 • Personalisatie:
  Generatieve beeldtechnieken kunnen worden gebruikt om gepersonaliseerde ontwerpen te creëren op basis van specifieke eisen of voorkeuren. Dit opent de deur naar meer op maat gemaakte producten.
 • Optimalisatie van Productprestaties:
  AI kan helpen bij het analyseren van ontwerpen en het identificeren van optimalisatiemogelijkheden om de prestaties van het eindproduct te verbeteren. Dit geldt met name voor complexe producten in de maakindustrie.
 • Snelle Prototyping:
  Generatieve beeldtechnieken kunnen naadloos worden geïntegreerd in het prototypingproces, waardoor snel en efficiënt prototypes kunnen worden gegenereerd en getest.
 • Toekomstbestendigheid:
  Het begrijpen en toepassen van generatief beeld met AI plaatst bedrijven in een goede positie voor de toekomst. Het stelt hen in staat om mee te evolueren met de voortdurende ontwikkelingen op het gebied van AI en beeldverwerking.

Datum: 25 januari 2023
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Libra ICT, Postelweg 41, 5531 MV Bladel.

Deze workshop biedt jou de kans om de kracht van AI in de maakindustrie volledig te benutten. Vergeet niet jouw eigen notebook mee te brengen, aangezien we tijdens de sessie hands-on zullen werken.

Let op: Er is slechts plaats voor 10 deelnemers, dus meld je snel aan, want vol = vol!

Schrijf je snel in door hier onder op aanmelden te klikken en bereid je voor op een boeiende verkenning van de kracht van tekstverwerking met AI!

Programma:

14:00
Start
17:00
Eind
geen events gevonden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inspiratie project: Bax Metaal
Inspiratie project: Bax Metaal
Bax Metaal uit Bergeijk is een sterke en betrouwbare speler in de metaalbranche, leunend op de pijlers engineering, laseren, kanten, samenstelling, assemblage en finishing. Bax Metaal biedt klantgerichte oplossingen in de vorm van samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Stilstaan is voor Bax Metaal geen optie, daarom blijven zij zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Techniek en kwaliteit vormen altijd hun uitgangspunt, dus ook als het neerkomt op hun ICT-infrastructuur.
<strong>Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo</strong>
Bruns wapent zich tegen phishing met hack-demo
Vorige week hebben we voor een van onze klanten een cyber security event georganiseerd in samenwerking met SecDesk. Een Hack-demonstratie. Het doel van dit event was om de medewerkers van het bedrijf Bruns meer inzicht te geven in de wereld van hackers en cyber risico’s, en om de bewustwording van de medewerkers over cyber risico's te vergroten.
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Veilig, snel en overal werken met VDI
Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Scroll naar boven