Home » Diensten » Connectiviteit

Connectiviteit

ICT houdt niet op bij de muren van uw gebouw. Je contact met de buitenwereld wordt vooral gevormd door internetaansluitingen en telefonie. Met ‘Voice over IP’ (VoIP) brengen wij onze telefonie- en dataoplossingen letterlijk op één lijn. Volgens een modulair systeem, waarmee we onze oplossingen naadloos op je behoeften kunnen afstemmen en als het ware meegroeien met je bedrijf.

Vaste Telefonie

VoIP en digitale telefonie kunnen een kostbesparende telecomoplossing zijn, wanneer je veel te maken hebt met interne telefonie of communicatie tussen verschillende vestigingen. Bij VoIP verloopt telefonie niet langer via de reguliere telefoonlijn, maar via het internet. Op deze manier kan communicatie steeds meer worden gedigitaliseerd.

Libra Connect maakt voor haar telefonie- en dataoplossingen gebruik van Voice over IP (VoIP). Wij bieden onze telefonie-oplossingen voor de zakelijke markt modulair aan. Dankzij deze modulaire opbouw kunnen onze oplossingen naadloos op je behoeften worden afgestemd en als het ware meegroeien met je bedrijf. De hoge kwaliteit van onze dienstverlening en de excellente service en ondersteuning geven je de garantie dat je geen omkijken hebt naar je telecom-infrastructuur. Onze vier paradepaardjes op het gebied van telefonie zijn onze diensten Voice SelectVoice ConnectManaged Voice en Corporate Number.

Internet

Als specialist op het gebied van VoIP hebben wij veel ervaring met al

Libra Connect voorziet je graag van de juiste adviezen en helpt je bij het implementeren van onze diensten.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

 

connect