Home » Contact

Corona

Ons bedrijf is voor klanten alleen toegankelijk na telefonisch contact.

Bij een eventueel bezoek verzoeken wij u om slechts met één persoon te komen.

 

Contact

Libra ICT
Postelweg 41 5531 MV Bladel
Tel (0497) 36 00 36
Fax (0497) 36 01 36
info@libra.nl

 

Support

De afdeling support is standaard bereikbaar op werkdagen van 7u30 tot 17u00. Dat kan op de volgende manieren:

  • support@libra.nl
  • Telefonisch rechtstreeks via (0497) 782 782
  • Telefonisch via het keuzemenu op ons hoofdnummer (0497) 36 00 36

We hebben ook een 24/7 'pieperdienst'. Neem contact met ons op als je meer informatie daarover wilt hebben.

 

Openingstijden Libra ICT Business Center

Onze showroom staat vol met zakelijke ICT-oplossingen en -producten.

De openingstijden zijn:

Maandag 8u30 - 17u00
Dinsdag 8u30 - 17u00
Woensdag 8u30 - 17u00
Donderdag 8u30 - 17u00
Vrijdag 8u30 - 17u00
Zaterdag en zondag Gesloten

Op afspraak zijn afwijkende tijden mogelijk.

 

Formulier

Privacybescherming Libra Service Automatisering, samenvatting:

Bij Libra Service Automatisering nemen we uw privacy serieus en voldoen we aan de huidige wetgeving op het vlak van privacy. Wij zijn verplicht te vragen om uw toestemming om uw persoonsgegevens te mogen gebruiken. U geeft uw toestemming door dat op het contactformulier aan te vinken.

Libra Service Automatisering gebruikt uw naam, telefoonnummer, emailadres of andere contactgegevens alleen voor het maken van afspraken gericht op het verrichten van werkzaamheden passend bij onze bedrijfsdoelstellingen. Indien ons initiële contact niet tot een opdracht of nadere mailwisseling leidt en u geen klant, leverancier, medewerker, samenwerkingspartner, opdrachtgever of opdrachtnemer van ons wordt, dan worden uw gegevens binnen 1 jaar uit onze bestanden verwijderd.

In het geval dat ons initiële contact leidt tot een zakelijke relatie of mailwisseling vanuit uw initiatief, dan worden uw gegevens alleen indien nodig gedeeld met derden die direct bij de activiteiten zijn betrokken om deze relatie conform onze gezamenlijke doelstellingen vorm te geven. Deze partijen hanteren uw gegevens conform de huidige privacywetgeving. Relatiegegevens worden vanwege wettelijk verplichte bewaartermijnen minstens 7 jaar na verzending of ontvangst van de laatste factuur bewaard, totdat u aangeeft dat niet meer op prijs te stellen.

Wij verkopen uw gegevens niet aan anderen. Indien Libra Service Automatisering wisselt van eigenaar, vragen wij vooraf uw toestemming om de gegevens aan de nieuwe eigenaar over te dragen.

U kunt de door ons opgeslagen gegevens altijd inzien, laten corrigeren, opvragen, laten transporteren of vragen dat wij deze gegevens verwijderen. Bij deze verzoeken kunnen wij u om identificatie vragen.

Voor de volledige tekst van onze privacy-overeenkomst met u, klik hier Door het aanvinken van het volgende vakje geeft u aan de privacy overeenkomst goed te hebben gelezen en hiermee akkoord te zijn:

U kunt ook aangeven of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen; wij sturen u maximaal 12 keer per jaar een artikel, attentie, kerstkaart of nieuwsbrief.