Projecten

Een bekend gezicht!

Jarno Huijbregts heeft al een stage volbracht bij Libra en nu is hij terug voor een specifieke functie! Naast zijn part-time baan bij Libra, volgt hij de deeltijdstudie bij Fontys Hogeschool ICT.

“Tijdens mijn stage bij Libra heb ik goede connecties opgebouwd. Ik had hier een persoonlijke klik en het is praktisch dat ik dicht bij huis werk! Voor mijn project werk ik met Microsoft Power Business Intelligence. Ik verwerk big data en creëer daardoor meer inzicht in het bedrijf. Met de beschikbare tools leg ik verbanden en combineer gegevens. Al deze data visualiseer ik tot een dashboard bomvol overzichtelijke informatie. Dit kan over allerlei verschillende onderwerpen gaan. Van het verbruik en kosten van het zakelijke wagenpark tot inzicht in facturatie. Waardevolle informatie die vaak blijft liggen, neem ik mee in de dashboards. Uiteindelijk verbeter ik processen, kunnen gerichte voorspellingen worden gedaan en wordt het bedrijf in de goede richting gewezen.

Dat vind ik leuk aan dit project: door data te combineren en verbanden te leggen, visualiseer ik informatie van een bedrijf dat anders niet naar boven was gekomen.

Op dit moment heb ik nog geen klantcontacten, maar in de toekomst hoop ik dit soort projecten ook op te zetten bij klanten van Libra. En dan ook daar met big data processen te verbeteren.“

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een bekend gezicht!
Jarno Huijbregts heeft al een stage volbracht bij Libra en nu is hij terug voor een specifieke functie! Naast zijn part-time baan bij Libra, volgt hij de deeltijdstudie bij Fontys Hogeschool ICT.
Veilig, snel en overal werken met VDI
VDI is een innovatie in opmars en een geweldig geschikt systeem voor onze veranderende manier van werken. In eerdere blogs hebben we ‘het nieuwe werken’ als onderwerp al vaker besproken. VDI is een oplossing waarmee je veilig, snel en overal kan werken. Een interessant perspectief op nieuwe remote werkvormen! Lees hoe VDI ook jouw bedrijf digitaal versterkt!
Waarom wij digitaal samenwerken
“Het nieuwe normaal.” Geeft deze uitspraak je rillingen? Of kriebels..? Hoe kun jij als werkgever rekening houden met de anderhalve-meter-maatschappij en hoe ziet dat eruit?
Vacature – commerciële meewerkstage
Leren wat het inhoudt om deel uit te maken van een marketing- en verkoopafdeling? Heb je affiniteit met ICT? Daar bovenop óók nog een leuke stagevergoeding?
Vacature – BBL traject voor studenten/starters
Op zoek naar een werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen en je alle kneepjes van het ICT vak kunt leren? Dan zit je goed! Veel van onze collega's zijn hier gestart door middel van een BBL traject.
Teams Tips: professioneel online vergaderen
De afgelopen periode zijn we er bijna allemaal met twee voeten tegelijk ingesprongen. Het Online Vergaderen. We helpen je een handje door de belangrijkste tips en tricks met je te delen. Zo kan jij zelfverzekerd en up-to-date aan de slag en wordt het thuiswerken een beetje makkelijker!
Scroll naar top