Een bekend gezicht!
Projecten

Een bekend gezicht!

Jarno Huijbregts heeft al een stage volbracht bij Libra en nu is hij terug voor een specifieke functie! Naast zijn part-time baan bij Libra, volgt hij de deeltijdstudie bij Fontys Hogeschool ICT.

“Tijdens mijn stage bij Libra heb ik goede connecties opgebouwd. Ik had hier een persoonlijke klik en het is praktisch dat ik dicht bij huis werk! Voor mijn project werk ik met Microsoft Power Business Intelligence. Ik verwerk big data en creëer daardoor meer inzicht in het bedrijf. Met de beschikbare tools leg ik verbanden en combineer gegevens. Al deze data visualiseer ik tot een dashboard bomvol overzichtelijke informatie. Dit kan over allerlei verschillende onderwerpen gaan. Van het verbruik en kosten van het zakelijke wagenpark tot inzicht in facturatie. Waardevolle informatie die vaak blijft liggen, neem ik mee in de dashboards. Uiteindelijk verbeter ik processen, kunnen gerichte voorspellingen worden gedaan en wordt het bedrijf in de goede richting gewezen.

Dat vind ik leuk aan dit project: door data te combineren en verbanden te leggen, visualiseer ik informatie van een bedrijf dat anders niet naar boven was gekomen.

Op dit moment heb ik nog geen klantcontacten, maar in de toekomst hoop ik dit soort projecten ook op te zetten bij klanten van Libra. En dan ook daar met big data processen te verbeteren.“

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vacature – ICT Support medewerker
Vacature – ICT Support medewerker
Als ICT Support medewerker bij Libra ICT ben je het eerste aanspreekpunt over problemen en vragen die binnenkomen via de telefoon, mail of het ticketsysteem. Jij bent degene die onze klanten en partners vooruit helpt!
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Belangrijke wijziging Microsoft 365 licenties
Vanaf 1 maart 2022 gaat Microsoft over naar een nieuw licentiemodel. Dit geldt voor alle 365 producten. Regel je licenties voor 25 februari en bespaar!
Vacature – Junior Accountmanager
Vacature – Junior Accountmanager
Ben je een commercieel talent binnen de ICT-wereld en toe aan de volgende stap in je carrière? Weet je hoe de ICT-omgeving in moderne MKB-bedrijven (diensten/ productie/ logistiek) eruit ziet en ben je daarnaast creatief- en oplossingsgericht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken ter uitbreiding van ons team!
Vacature – ICT engineer
Vacature – ICT engineer
Wil jij hard aan de slag en de ruimte krijgen om jezelf optimaal te ontplooien? Wil je onderdeel zijn van een hecht team waarin je je thuis voelt en collegialiteit als vanzelfsprekend is? Wil je oneindig toegang tot innovatie en inspiratie?
5 technische thuiswerktips
5 technische thuiswerktips
Ben jij al helemaal thuis in effectief thuiswerken? Thuiswerken brengt een hoop voordelen met zich mee! De voorspelling is dat ook na de pandemie er een hybride vorm van remote en op locatie werken in stand zal blijven. Wij delen onze top technische thuiswerktips!
Gigantische dreiging door Log4j
Gigantische dreiging door Log4j
Log4j? Wat is dat? Waarom horen we er plotseling zo veel over? De IT wereld staat op z’n kop. De recente ontdekking van een significante zwakke schakel in een open-source library voor Java doet een wervelwind van stof opwaaien. De kans dat jouw ICT-omgeving wordt beïnvloed was zelden zo groot. We leggen het probleem van Log4j uit. 
Scroll naar top