Home » Office 365 CIE: hands-on training vrijdag 21 juni

Office 365 CIE: hands-on training vrijdag 21 juni

Dé training die je alle kneepjes van het werken met Office 365 leert!

Of je nu pas nét om de hoek komt kijken of al het een en ander hebt geëxperimenteerd met deze complete oplossing voor volledig en veilig samenwerken. 

 

Libra ICT heeft in samenwerking met Microsoft een Customer Immersion Experience (CIE) sessie opgezet! Tijdens deze praktijkgerichte workshop kan jij (eventueel met je collega’s) ontdekken met welke middelen je de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden kunt verbeteren. Je gaat onder begeleiding van een gecertificeerde trainer in een fictieve omgeving aan de slag om zo alle productiviteitsoplossingen en het gemak van de nieuwste Microsoft-technologieën te ontdekken. Meer doen in minder tijd, efficiëntie en productiviteit schieten omhoog!  

 

Door actief ZELF bezig te zijn, met verschillende mensen uit verschillende posities en bedrijven, zul je merken dat je niet alleen snel leert maar het ook nog eens heel leuk en ontspannen is. 

 

We helpen je over de eerste drempel heen en begeleiden je vaardigheden naar een hoger niveau voor een soepele toepassing in je eigen werkveld. Dit alles in een prettige leeromgeving met daarbij ook nog ruimte tot netwerken in een open, toegankelijke sfeer. 

 

 

Programma van vrijdag 21 juni

13:00   Ontvangst bij Libra ICT met lunch (verzorgd)

13:30   Interactieve, hands-on training Office 365

16:30   Afsluiting met borrel 

 

Deelname is gratis

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees dus snel. 

 

 

Deze sessie is VOL. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

 

 

Kijk in onze agenda voor andere beschikbare data!