Home » Office 365 CIE: hands-on training donderdag 28 maart

Office 365 CIE: hands-on training donderdag 28 maart

 

Ga met ons mee naar het Microsoft hoofdkwartier!  

 

Leer alle ins en outs over Het Nieuwe Werken met Office 365! Een verzorgde busreis naar Microsoft Nederland (Schiphol), een leerzame, interactieve hands-on training, lunch en aansluitend een rondleiding door de inspirerende werkruimtes van Microsoft Nederland, gratis

 

Programma van donderdag 28 maart

9:30   Busreis naar Microsoft Nederland

11:00   Rondleiding Microsoft Nederland

12:00   Lunch (verzorgd)

13:00   Interactieve, hands-on training Office 365

16:30   Busreis terug naar Libra ICT

 

 

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij! 
Opgeven kan heel eenvoudig via de link onderaan de pagina of via mail.

 

 

 

Office 365 is een veelzijdige online dienst waarmee medewerkers altijd en overal kunnen beschikken over al hun documenten en andere informatie die zij voor werkzaamheden nodig hebben. Maar hoe werkt het eigenlijk? Wat zijn de mogelijkheden en vooral, de voordelen? 

 

Bij Libra kunnen we altijd al je vragen beantwoorden, maar als je écht geïnspireerd wil raken, kun je het beste zelf ervaren! Speciaal hiervoor geven we nu een hands-on workshop in samenwerking met Microsoft. Ook wel genaamd CIE (Customer Immersion Experience). 

 

Tijdens deze praktijkgerichte workshop kan jij (eventueel met je collega’s) ontdekken met welke middelen de kwaliteit van de dagelijkse werkzaamheden verbeteren. Jullie gaan in een fictieve omgeving aan de slag op de nieuwste tablets, laptops en smartphones en ervaren de productiviteitsoplossingen en het gemak van de allerlaatste Microsoft-technologieën. Meer doen in minder tijd, efficiëntie en productiviteit schieten omhoog!

 

De oplossingen van Office 365, SharePoint, Skype for Business, CRM Online en Business Intelligence ondersteunen diverse scenario’s; zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen) werken aan documenten. Tijdens de workshop worden deze scenario’s tot leven gebracht. 

Geen uitgebreide demonstraties, maar lekker zelf aan de slag!  

 

Door actief ZELF bezig te zijn, met verschillende mensen uit verschillende posities en bedrijven, zul je merken dat je niet alleen snel leert maar het ook nog eens heel leuk en ontspannen is.  

 

 

 

Klik voor meer informatie en aanmelden.