Home » Node » Wi-Fi

Wi-Fi

Libra Service ICT is de Wi-Fi specialist van de Kempen. Of het nu gaat om een kantoorcomplex, fabriekshal, camping of stadion, met onze kennis, ervaring en geavanceerde meetapparatuur is elke locatie te voorzien van een goed werkend en dekkend draadloos netwerk, afgestemd op jouw vraag.

Behalve bekabelde netwerk oplossingen, ontwerpen en beheren wij draadloze netwerkomgevingen.

 

Wi-Fi meting

Belangrijk voor een goed dekkend netwerk is het uitvoeren van een meting.

In het geval van een nieuw op te zetten Wifi netwerk kan op basis van de tekening en speciale software een schatting gemaakt worden van de dekking .

Beste resultaat wordt behaald door het uitvoeren van een Wi-Fi meting. Met geavanceerde meetapparatuur wordt de locatie ingemeten en de resultaten hiervan worden aangeboden in grafische vorm.

Het is ook mogelijk om bestaande draadloze netwerken te controleren op hun werking.

 

Netwerk ontwerp

Natuurlijk moet je Wi-Fi netwerk aansluiten bij je bekabelde LAN en de infrastructuur naar buiten via internet, straalverbindingen, enz. Bescherming van je netwerk, maar wellicht ook bescherming van de individuele Wi-Fi client moet meegenomen worden in het plan, wij helpen je graag met het bouwen van een betrouwbaar (W)LAN.

 

Monitoring

Managed Wi-Fi geeft jou de gelegenheid om meer inzicht in de werking van het netwerk te krijgen: verbonden apparaten, status van de netwerkcomponenten, updates, enz. zijn inzichtelijk. We kunnen dit proactief monitoren én daarmee een probleem verhelpen voordat je er last van hebt.