Home » Nieuws » Showroom Libra Computers wordt Libra ICT Business Center

Showroom Libra Computers wordt Libra ICT Business Center

Libra gaat de focus het komende jaar volledig verleggen naar de zakelijke markt. Dat betekent dat particuliere klanten niet meer terecht kunnen voor de aankoop van hardware.

De showroom wordt, vanwege de toenemende focus op de zakelijke markt, omgebouwd tot Libra ICT Business Center. Op deze manier kan Libra de zakelijke ICT-oplossingen nog beter presenteren en wordt de zakelijke dienstverlening uitgebreid. 

Wie eerder een aankoop heeft gedaan, hoeft zich geen zorgen te maken: het recht op garanties en de mogelijkheid tot reparatie en support vervalt niet. Voor reparaties buiten de garantieperiode verwijst Libra haar particuliere klanten door. 

Het ombouwen van de showroom biedt Libra de mogelijkheid om de service aan bedrijven nog verder door te ontwikkelen. Sinds geruime tijd is de telefonische support al bereikbaar vanaf 7.30 uur en werd de capaciteit uitgebreid. Support buiten kantooruren is in te regelen door middel van een pieperdienst-abonnement. Ook staat er dagelijks een vast team van accountmanagers voor alle zakelijke klanten klaar. 

Libra ICT wil zich op deze manier steeds intensiever kunnen toeleggen op de zakelijke markt.