Home » Nieuws » Libra ICT en Imagine ICT slaan de handen ineen

Libra ICT en Imagine ICT slaan de handen ineen

Bladel, 24 december 2018 – Libra en Imagine bundelen de krachten en worden per 1 januari 2019 samengevoegd. De twee automatiseerders, beide gevestigd in Bladel, zien met vertrouwen een stevigere positie voor de nieuwe organisatie tegemoet.
 
De manier van werken, missie en visie van Libra en Imagine lijken sterk op elkaar en de twee organisaties vullen elkaar goed aan. De samenvoeging biedt dan ook een mooie kans om het beste van twee bedrijven bijeen te brengen, daarmee een nóg completere dienstverlening te bieden en best practices door te ontwikkelen.
 
Met een bestendigere, grotere organisatie van 30 medewerkers kunnen we bouwen op een brede basis, waarmee we nog beter kunnen voldoen aan de wensen van klanten en fabrikanten anno 2019.
Er zijn meer mogelijkheden tot het opvangen van pieken en de organisatie huisvest meer kennis, verspreid over meerdere personen. Kennis, specialismen en focus worden immers steeds belangrijker en Libra en Imagine willen hierin voorop lopen.
 
Praktisch verandert er de komende tijd nog weinig. Imagine ICT blijft voorlopig gehuisvest op haar huidige locatie. Alle contactgegevens blijven gelijk en alle afspraken met klanten blijven gehandhaafd. Op termijn zullen de twee bedrijven samengevoegd worden. Jan Timmers, directeur van Libra ICT, zal dit proces leiden.
 
Libra en Imagine zijn enthousiast over deze nieuwe stap en kijken uit naar het nieuwe jaar!
 
Ron Stevens
www.imagineict.nl
Tel (0497) 820 207
Ambachtsweg 1b – 5531 AC  Bladel
Jan Timmers
www.libra.nl
Tel (0497) 36 00 36
Postelweg 41 – 5531 MV  Bladel