Home » Libra » Werken bij Libra » Een bijzondere ICTer / systeembeheerder

Bijzondere ICT'er / systeembeheerder

Ben jij communicatief sterk? Denk jij in oplossingen? En ben jij die echte ICT’er die overal in wil duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou als uitbreiding van ons team!

Als je bij Libra Service ICT aan de slag gaat als ICT’er/ systeembeheerder, ben jij verantwoordelijk voor het beheer en het onderhoud van de ICT omgeving van onze klanten. Onze klanten zijn voornamelijk ambitieuze, hardwerkende MKB ondernemingen in allerlei branches. Dit houdt in dat je snel moet kunnen schakelen en communicatie is belangrijk. Jij bent die ervaren, maar moderne ICT’er die het leuk vindt om de techniek en de oplossing over te brengen naar klanten. Dit doe je door eerst de vraag te achterhalen bij klanten in plaats van aannames te doen. Jij bent degene die uitzoekt waar het probleem zit bij je klant en hoe je dit kunt oplossen en verbeteren voor de toekomst.

In deze functie draag je zorg voor beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van de technische infrastructuur en data. De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Je bent betrokken bij het ontwerpen en het wijzigen van de technische infrastructuur, alsmede het installeren en configureren van nieuwe componenten. Verder verleen je support voor het oplossen van storingen en het goed laten functioneren van de ICT infrastructuur, zowel intern als extern.

Jouw bureau staat in de kantoortuin van Libra, een geconcentreerde omgeving in het geval van klanten met storingen, maar waar ook ruimte is voor een lolletje. Je werkt voornamelijk solistisch, maar er wordt ook regelmatig samengewerkt. De nieuwste producten op computer en telecom gebied staan tot je beschikking. Op sommige diensten/onderwerpen ben jij specialist. Wij geven jou graag de mogelijkheid en de ruimte om je te ontwikkelen op de dingen die jij leuk vindt en waar jij je verder in wil verdiepen.

 

Wie zoeken we?

Wij zoeken een medior of senior ICT’er die dus al een aantal jaren ervaring heeft. Iemand die goede communicatieve vaardigheden heeft en daarbij ook nog beschikt over een portie ICT humor. Bij Libra Service ICT is het belangrijk dat je een servicegerichte werkhouding hebt. Dit houdt in dat je accuraat, stressbestendig, inventief en flexibel bent. We vragen een opleidingsniveau vanaf MBO in de richting van ICT Beheer.

 

De voordelen van werken bij Libra Service ICT

  • Goede en collegiale werksfeer;
  • Flexibele werktijden mogelijk (32-40 uur);
  • Lange termijn relaties, met werknemers, klanten en leveranciers;
  • Vakliteratuur wordt aangeboden in de kantine;
  • Afwisselende werkzaamheden en groeimogelijkheden;
  • Marktconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering);
  • Privé gebruik auto mogelijk (vanuit je persoonlijk budget);
  • Een telefoon en notebook van de zaak;
  • En, niet onbelangrijk: heerlijke cappuccino, vers fruit, regelmatig vlaai, een tafeltenniscompetitie, …

Libra Service ICT biedt totaaloplossingen op het gebied van ICT, cloud services en innovatieve telefonie- en datadiensten aan MKB bedrijven in De Kempen en in Eindhoven. We bestaan al meer dan 25 jaar en hebben ruim 20 medewerkers. Mens en maatschappij staan bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we niet alleen elektrische auto’s en zonnepanelen, maar bieden we werknemers ook de mogelijkheid om flexibel te werken zodat je werk aansluit bij je levensfase. In het kader van jouw en onze ontwikkeling worden er persoonlijke opleidingsplannen, workshops en trainingen aangeboden. Onze platte structuur en inspirerende cultuur geeft medewerkers ruimte om meningen te delen. 

 

Interesse? Stuur ons een Whatsappje!

Ben jij geprikkeld geraakt door bovenstaande vacature? Laat mij, Ruud Pijnenburg, dit weten via een Whatsappje via 06-15944870. De formele zaken komen later wel. Ik neem dan direct contact met je op. Vind je het fijner om te mailen? Dat mag natuurlijk ook; ruud@libra.nl. Meer informatie inwinnen over deze vacature kan via telefoon (0497 36 00 36) of e-mail.

 

Acquisitie op basis van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.