Home » Keukenkijkje Brain of Buildings - Communicatietechnieken

Keukenkijkje Brain of Buildings - Communicatietechnieken

Kantoor van de toekomst

Libra organiseert ''Keukenkijkjes'. Een kijkje in de keuken... Elk keukenkijkje staat er één bedrijf met een onderwerp over het Kantoor van de toekomst centraal. Maak kennis met dit bedrijf, krijg een korte rondleiding en laat u informeren over interessante onderwerpen gerelateerd aan het Kantoor van de Toekomst zoals communicatietechnieken, lichtpuntjes in dark data, en security. Aansluitend kunt u genieten van een hapje en een drankje. 

Het eerste Keukenkijkje zal plaatsvinden bij Brain of Buildings in Eersel. Thema: Communicatietechnieken

Flipover, schrijfblok, hoe praktisch en charmant het ook is, langzaam maken ze plaats voor presentatie-touch-scherm en tablet met handschriftherkenning. We tonen u de modernste communicatiemiddelen en laten bij “Brain of Buildings” zien hoe ze er daar mee om gaan… Kernwoorden zijn: Interactief vergaderen, scrum, faciliteren van brainstorm sessies, vergaderen, (video-) vergaderen met mensen ‘buiten de deur’, schermen delen tijdens presentaties, polls tijdens vergaderen.

Na deze sessie weet u welke moderne communicatietechnieken er zijn en heeft u een beeld welke delen daarvan in uw bedrijfsvoering toegevoegde waarde bieden! 

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.