Home » Kennissessie - Cyber security 7 oktober 2020

Kennissessie - Cyber security 7 oktober 2020

Hoe bewust ben jij je van jouw beveiliging?

Natuurlijk neem je alle technische maatregelingen om jouw bedrijf te beschermen tegen externe dreigingen. Een goede virus- en malwarescanner kan al veel voorkomen! Helaas verschijnen er door de snelle ontwikkelingen dagelijks nieuwe slinkse vormen van malware die niet herkend worden door jouw digitale beveiligingssysteem.

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een medewerker hoeft maar op een verkeerde bijlage in een phishing e-mail te klikken of een besmette usb-stick in zijn computer te steken om met malware geïnfecteerd te raken. Vervolgens kan zo’n kwaadaardig programmaatje ongemerkt zijn gang gaan en bijvoorbeeld toetsaanslagen of andere gevoelige informatie doorspelen aan cybercriminelen. 

 

Er is dus meer nodig dan een kwalitatieve virusscanner om te zorgen dat jouw bedrijf correct beveiligd is. Zonder een goede bewustwording bij jou en je medewerkers loop je nog steeds een verhoogd risico op datalekken.

 

Maar hoe creëer je deze bewustwording?

 

Kennissessie - Cyber security

Libra ICT organiseert twee interactieve workshops waarin we je meenemen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale dreigingen en laten je zien op welke risico’s jij en je team alert moet zijn.

De sessie wordt begeleid door Bart Veldhuis.

 

Kosten per persoon: €100

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees dus snel. 

  

Woensdag 7 oktober

Maandag 19 oktober

Programma:

9:00     Ontvangst bij Libra ICT     

9:15     Interactieve sessie

11:30   Afsluiting

/ aanmelden

Programma:

9:00     Ontvangst bij Libra ICT

9:15     Interactieve sessie

11:30   Afsluiting

/ aanmelden