Home » KempenTech 2018 Ondernemersdag

KempenTech 2018 Ondernemersdag

Op 8 en 9 juni wordt de vijfde editie van KempenTech georganiseerd. KempenTech is het techniekevenement tijdens de Dutch Technology Week in de Brabantse Kempen. Net als vorig jaar, staan we ook deze editie weer op de KempenTech beurs samen met Berlingr Automatiseringstechniek en HoofdKantoor Brabant. Echter is dit jaar ook Restaurant Crijns van de partij op onze stand. Met ruim 5.000 bezoekers in 2017 blikken we terug op een geslaagd evenement. In 2018 is er wederom een gevarieerd programma voor ondernemers, jongeren en scholieren, inwoners uit de Kempen en andere geïnteresseerden georganiseerd. 

Op vrijdag is de beurs geopend van 10.00 uur tot 20.00 uur. Op deze dag onthult HoofdKantoor Brabant haar nieuwe huisstijl, naam en logo op een spectaculaire wijze. Verder is er genoeg te zien en beleven in de beurs en wordt er om 16.30 uur een symposium georganiseeerd met aansluitend een netwerkborrel.

Zaterdag is de 'familiedag' en is de beurs geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Tevens is er een Werken in de Kempen banenbeurs georganiseerd voor werkgevenden en werkzoekenden.

Je bent van harte welkom om onze stand te bezoeken!

Meer informatie over KempenTech kun je vinden op www.kempentech.nl