Home » Diensten » Netwerk- en systeembeheer » Beheer (LPAS)

LPAS: Libra proactief systeembeheer

 

De productiviteit van je mensen hangt vaak direct samen met de beschikbaarheid van je ICT omgeving. Elke verstoring hierin gaat ten koste van de effectiviteit van je medewerkers en dus van je bedrijf.

Libra Services LPAS zorgt voor een maximale inzet van je ICT systemen. Door monitoring met onze MSP software kunnen wij trend analyses uitvoeren en problemen voorspellen en met de beheer op afstand mogelijkheden kunnen we ze oplossen voor er impact is op jouw productie omgeving.

In vergelijking met traditioneel systeembeheer kunnen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week de omgeving bewaken. Dit is mogelijk in samenwerking met je eigen beheerders, wij kunnen je organisatie voorzien van een eigen ICT dashboard zodat je overdag zelf het beheer op je neemt. LPAS is echter ook mogelijk zonder dat je eigen IT personeel in dienst hebt. Wij nemen dan dag en nacht het beheer van uit jouw systeem op ons.

Daarnaast zijn wij merk, hard- en software onafhankelijk zodat je gemakkelijk kan overschakelen op andere systemen. Zo kunnen wij al je servers, workstations, netwerk apparatuur en internet verbindingen monitoren en beheren, maar ook IP telefooncentrales en netwerkprinters zijn mogelijk. je bent dan niet meer afhankelijk van verschillende leveranciers en systemen maar beschikt over één systeem waar centraal elk element van de infrastructuur wordt bewaakt en beheerd.