Home » Diensten » Connectiviteit » Vaste telefonie » Corporate number

Corporate number

Corporate number

De eerste indruk is goud waard. Het bepaalt vaak of mensen zaken met je bedrijf willen doen. Omdat dit eerste contact bijna altijd telefonisch plaatsvindt, vervult de telefoon een strategische rol in de communicatie met een potentiële klant. Als iemand lang moet wachten en verkeerd wordt doorverbonden, zijn de kansen op succes snel voor je verkeken. Slaag je er daarentegen in om een beller snel te woord te staan en goed te helpen, dan ben je dichtbij een nieuwe klantrelatie.

Altijd bereikbaar

Met de dienst Corporate Number van Libra Connect verbeter je de telefonische bereikbaarheid van je organisatie. Dankzij een ingenieus routeringssysteem heb je de zekerheid dat je al het inkomende telefoonverkeer op elk moment kunt beantwoorden. Je bepaalt zelf tegen welk tarief je nationaal bereikbaar wilt zijn. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende mogelijkheden:

0800-nummer: beller belt gratis

088-nummer: normale gesprekskosten voor de beller

0900-nummer: beller betaalt een door jou te bepalen bedrag per minuut of per gesprek

Maximale flexibiliteit

Met onze innovatieve dienst Corporate Number faciliteiten vergroot je de effectiviteit van het door jou gekozen Corporate Number nog eens verder. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf of de beller direct een medewerker van je bedrijf aan de lijn krijgt of via een interactief voice-response systeem professioneel naar het antwoord op zijn vraag wordt geleid.

Eenvoudig geregeld

Zonder dat je hoeft te investeren in nieuwe apparatuur of extra medewerkers, vergroot je met Corporate Number de bereikbaarheid van je organisatie. Wij verzorgen alle handelingen voor je, van de administratieve aanvraag tot en met de implementatie. Je regelt het met één telefoontje. En tien tegen één dat je direct één van onze adviseurs aan de lijn hebt.

Makkelijk te onthouden

met naamnummer. Een naamnummer helpt geïnteresseerden om je Corporate Number makkelijk te onthouden. Want zeg nu eerlijk; 0800-libraconnect is eenvoudiger te onthouden dan 0800-542722666328. Vooral als je gebruik maakt van vluchtige communicatie, zoals radio- of TV-reclame, is een naamnummer erg praktisch. Naamnummers zijn al mogelijk vanaf vier letters. Kortom… een naamnummer is iets om niet te vergeten. Zowel voor je bedrijf als voor potentiële klanten.