Home » Diensten » Cloud oplossingen

Cloud oplossingen

Afhankelijk van je situatie en de prestaties die je verwacht van je ICT-omgeving, zorgen wij voor een op maat gesneden dienstverlening in een hybride omgeving. Samen met toonaangevende partners hebben wij een dienstenpakket ontwikkeld dat je in elke situatie verzekert van optimale prestaties en een beperkt onderhoud. En dat ook nog eens tegen de laagst mogelijke kosten.

 

 cloud

Welke mogelijkheden zijn er dan?

Externe cloud

Libra zorgt dat jouw (mobiele) medewerkers overal en altijd kunnen werken. Het maakt niet uit of ze vanaf een vaste pc, laptop of mobiele telefoon werken. Vanuit een internet browser pakken ze de programma's vanaf het internet, maar werken tegelijkertijd in hun vertrouwde schermen.

Het Libra Datacenter

Libra biedt bedrijven de mogelijkheid om hun serverpark uit huis te plaatsen, maar wel in een vertrouwde omgeving. Libra beschikt over een eigen datacenter waar de volgende applicatie soorten op geplaatst kunnen worden:

Data en servers bij jou in huis

De conventionele oplossing voor jouw automatisering. Afhankelijk van de schaal van je bedrijf wenselijk of noodzakelijk voor veiligheid snelheid van werken. Qua maandbedrag vaak goedkoper dan online dienstverlening. Wel minder schaalbaar en beperkt beschikbaar vanuit werkplekken buiten kantoor. Daarnaast zal je gedurende de levensduur van de omgeving intensiever systeembeheer nodig hebben. Uiteraard is een combinatie van cloud en 'in huis' mogelijk.