Home » Blog » Overstappen op glasvezel?

Overstappen op glasvezel?

Brofiber glasvezel internet verbinding

 

 

Het is zo ver!

Het is je vast niet ontgaan dat er op dit moment in jouw omgeving allerlei ontwikkelingen plaatsvinden op het gebied van glasvezelverbindingen. Opdrachtgever Brofiber heeft een glasvezelnetwerk aangelegd van Veldhoven tot en met Reusel wat een groot deel van de Kempen voorziet van een snelle en betrouwbare verbinding.

 

 

Wat betekent dit voor jou en je bedrijf?

In deze mailing leggen we uit wat de voordelen zijn van een aansluiting op het glasvezeltraject. Hieruit kun je zelf óf in gesprek met een van onze experts beoordelen of en hoe jouw bedrijf baat heeft bij een aansluiting! Het glasvezelnetwerk voorziet een internetverbinding dat betrouwbaarder en vele malen sneller is dan regulier internet zoals men het kent. Glasvezel transporteert data door middel van licht, waardoor je verbinding dus ook letterlijk werkt met de snelheid van het licht.

 

Waarvoor zou je al die snelheid kunnen inzetten?

Dat is vooral afhankelijk van het type werkzaamheden, het aantal gebruikers en apparaten en het aantal locaties in je organisatie. Veel data in de Cloud? Zware bestanden van groot formaat? Meerdere locaties of vestigingen met toegang tot hetzelfde systeem/netwerk? Regelmatig digitale meetings via communicatieplatforms zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams? Dan is snel toegang en korte upload- en downloadtijd erg gewenst. Een dergelijk zware belasting vergt veel van de huidige internetkabel en dit kan resulteren in een trage en onbetrouwbare verbinding. Glasvezel daarentegen, kan deze grote capaciteit beter aan en biedt in dat geval meer stabiliteit en betrouwbaarheid.

Libra ICT kan faciliteren in een glasvezelabonnement dat aansluit bij de noodzakelijke behoeften en wensen van jouw bedrijf. Denk aan internetverbindingen, telefonie, digitale beveiliging en zorg op afstand.

 

Benieuwd naar overstappen op glasvezel?

Neem contact op via info@libra.nl of bel naar 0497-360036 voor meer informatie!