Home » Interactieve presentatie tools

Interactieve presentatie tools

Interactief presenteren & samenwerken
In veel vergaderruimtes wordt gebruik gemaakt van beamers, whiteboards en flip-overs. Met het inzetten van moderne communicatiemiddelen is het mogelijk om makkelijker interactief te werken met gesprekspartners. Bijvoorbeeld door hulpmiddelen voor presentaties zoals input vanuit de zaal of tools voor stemmingen.

Bij vergaderingen of overleg kan op deze manier samengewerkt worden, meningen worden gepeild en kunnen de deelnemers hun aantekeningen bij de gegevens noteren en bewaren. Als voorzitter samenwerken met deelnemers van een vergadering is mogelijk dankzij de bijbehorende software en het koppelen van de tablets of laptops van de gebruikers.

Duurzaam met 7 jaar garantie
De door ons gebruikte schermen zijn gemakkelijk in het gebruik en zeer duurzaam, ook bij 
veelvuldig en intensief gebruik. Ze worden daarom ook ondersteund door zeven jaar garantie, waarvan vijf jaar op locatie. Bij installatie van de gebruikte PC in of op het scherm is er maar één aansluiting nodig, voor de stroomvoorziening van het scherm, voet en computer. Overige aansluitingen zijn draadloos mogelijk. Bij gebruik van de mobiele voet is het scherm daarom gemakkelijk te verplaatsen.

Key users training
Hoewel eenvoudig te gebruiken raden wij toch een training van de key users aan en 
eventueel een gebruikerstraining voor de regelmatige gebruiker. Hiervoor geven wij training op locatie, waarbij in groepen de werking van de schermen en software kan worden uitgelegd aan en uitgeprobeerd door de deelnemers. Uiteraard verlenen wij na ingebruikname ook ondersteuning voor gebruikers bij het maken van een presentatie of bij gebruik van geavanceerde functies.

Meer info of testen?
Stuur een mail naar info@libra.nl voor meer informatie over interatieve presentatie tools of om een afspraak te maken om de schermen te testen.